Oana Roman dă de înțeles că se desparte iar de Marius Elisei: „Relația mea nu merge în direcția care trebuie”

Acum mai bine de un an, Oana Roman și Marius Elisei decideau să divorțeze, la capătul șase ani de căsnicie. Dar, după câteva luni, au decis să se împarce, cel mai probabil de dragul fetiței pe care o au împreună. Deși toată lumea credea că au scăpat de probleme, se pare că adevărul este, de fapt, altul.

15 iun. 2022, 11:57
Oana Roman dă de înțeles că se desparte iar de Marius Elisei: „Relația mea nu merge în direcția care trebuie”

Cei doi s-au căsătorit pe 15 iunie 2014, în ziua în care au botezat-o și pe fiica lor, Isabela. Dar, se pare că lucrurile nu sunt foarte roz între Oana Roman șiu Marius Elisei.

Oana Roman lasă să se înțeleagă că divorțează iar de Marius Elisei

În cadrul emisiunii Xtra Night Show, Oana Roman a dat de înțeles că este la un pas de despărțire de Marius Elisei. Declarațiile au surprins pe toată lumea.

Oana Roman a dat de înțeles că are mari probleme în cuplu, inclusiv de comunicare, iar acest lucru o face să nu își dorească să se căsătorească cu Marius Elisei.

Citește și: Oana Roman, de la bal la spital! Întoarsă de la petrecere, Oana Roman a fost ţintuită la pat de dureri cumplite: „Abia mă mişc şi mă doare groaznic”

„Eu am încercat foarte mulți ani să îi explic și să mă mulez și să accept niște lucruri, nu se poate. Este clar că eu asta sunt și asta este viața mea, munca mea e asta, menirea mea este să fac asta, noi am vorbit de-a lungul anilor de zeci și sute de ori. Am ajuns în punctul în care am senzația că vorbesc doar eu și mă aud singură”, a declarat Oana Roman.

Fiica fostului premier al României, Petre Roman,  spune că viața unei persoane publice este grea, dar chiar și așa, nu s-a ferit niciodată să vorbească în presă despre problemele personale.

„Numai că eu nu consider că lucrurile merg în direcția care trebuie, din păcate. Cel puțin în ultima vreme. Probabil că este și o problemă a, nu știu, caracterului pe care îl am eu. Eu am evitat și evit în general să mă plâng sau să dezbat lucruri… Se spune că rufele se spală în familie”, a spus Oana Roman.

Fiica lui Petre Roman este decisă să slăbească din nou

Oana Roman se luptă cu kilogramele în plus de când se știe. A încercat toate variantele posibile de a scăpa de ele. Uneori a funcționat, alterori nu. De data aceasta vedeta e și mai ambițioasă și motivată să slăbească.

Dacă vă întrebați cât a rezistat Oana Roman nemâncată fără să leșine, a povestit chiar ea. „De Paște m-am îngrășat trei kilograme și jumătate! Acum am început din nou procedurile și am revenit la dieta mea, la ceaiul meu. Nu mănânc timp de 16 ore. Astăzi, de exemplu, se făcuseră 26 de ore de când nu mâncasem. Am mâncat la Timișoara la ora 18 și am mai mâncat azi la 16 și până mâine nu mai mănânc nimic”, a declarat Oana Roman, în exclusivitate, pentru Click!.

Citește și: Oana Roman, complet nemachiată: „Dovadă că se poate și fără filtre și fără machiaj”

În pandemie, Oana a reușit să dea jos 20 de kilograme. Secretul fiicei lui Petre Roman nu a constat doar în dietă, ci și în proceduri corporale.