Oana Roman, DECIZIE RADICALĂ! A făcut anunţul pe blog

Oana Roman trece printr-o perioadă mai grea, astfel că nu se va mai ocupa de emisiunea Star Salvator, de la Antena Stars.

20 ian. 2016, 16:53
Oana Roman, DECIZIE RADICALĂ! A făcut anunţul pe blog

Oana Roman a povestit că trece printr-o perioadă destul de dificilă. ”Sunt momente multe in care am simtit ca am ajuns la limita de jos a nervilor, a oboselii, a puterii de a face fata grijilor. Nu m-am plans si de cele mai multe ori am tinut asta pentru mine. N-au stiut decat cei foarte apropiati mie si uneori nici macar ei. Chiar si acum cand nu traversez cea mai fasta perioada, sunt multi din oamenii apropiati care nici nu banuiesc ce probleme am. PS. Urmeaza o schimbare si in viata mea profesionala. Una majora si la care ma gandesc demult. Promit sa va tin la curent”, a scris Oana Roman, pe blogul personal, oanaromanblog.ro.

Și pentru că amicii ei virtuali au fost curioși despre ce schimbare este vorba, Oana a dezvăluit că este pe punctul de a renunța la cariera în televiziune. ”Cred ca ma voi despărti de televiziune.. incerc sa am curaj sa ma reinventez”, a spus Oana.