Oana Roman, dezvăluiri emoționante despre viața Mioarei Roman! ”Încă nu am învățat să trăiesc fără ea. A fost un exemplu”

Oana Roman trece prin momente de cumpănă după moartea mamei sale, Mioara Roman. Cu toate acestea, vedeta înceară să fie puternică și să își amintească de momentele frumoase petrecute împreună cu cea care i-a dat viață, dar și de toate lucrurile extraoridinare pe care le-a realizat de-a lungul vieții sale.

09 mart. 2024, 23:25
Oana Roman, dezvăluiri emoționante despre viața Mioarei Roman! ”Încă nu am învățat să trăiesc fără ea. A fost un exemplu”
Oana Roman, dezvăluiri emoționante despre viața Mioarei Roman!

Oana Roman, dezvăluiri emoționante despre viața Mioarei Roman! La mai bine de două săptămâni după ce și-a condus mama pe ultimul drum, Oana Roman a acordat un interviu extrem de emoționant în care a dezvăluit mai multe detalii neștiute din viața Mioarei Roman.

Citește și Oana Roman s-a rugat la Dumnezeu ca Marius Elisei să își găsească o nouă iubită: „Știam că nu va pleca dacă nu-și va găsi pe altcineva, o altă victimă căreia să-i aplice același scenariu”

Oana Roman, dezvăluiri emoționante despre viața Mioarei Roman!

„Încă nu am învățat să trăiesc fără ea. Este foarte greu. Cred că ea este bine. Eu și sora mea ne-am dus, înainte să o depunem la biserică,  să ne luăm la revedere de la ea. Mi-a fost foarte frică de acel moment, dar ea a făcut ca acel moment să fie înălțător.

Era atât de senină, de frumoasă, de împăcată și de luminoasă, încât, așa cum a spus și părintele când a văzut-o, era evident că a plecat într-o călătorie absolut fabuloasă. Atunci am fost liniștită și sunt, pentru că știu că ea este foarte bine.

Mama a făcut foarte mult bine. A influențat în mod pozitiv și decisiv viața multor oameni. Eu am învățat foarte multe lucruri de la ea. A fost un exemplu de demnitate, onoare și echilibru.

În momentele grele, în care noi eram pierduți, ea a fost mereu vocea rațiunii. Chiar și în cele mai grele momente din viața ei a fost în echilibru. Foarte rar se pierdea cu firea. Avea o forță extraordinară de a lua o decizie în momentele dificile.

Zilele Revoluției ne-au legat foarte mult, pentru că tata era plecat, iar sora mea nu mai locuia cu noi. În acele zile am fost doar noi două. Le-am trecut singure, neștiind ce o să urmeze. A fost foarte greu”, a declarat Oana Roman la Antena3CNN.

Fiica Mioarei Roman a subliniat că mama sa a avut o contribuție uriașă în organizarea sistemului de asistență socială pentru copii din România.

„Mama a avut o contribuție foarte importantă în ceea ce privește organizarea și salvarea sistemului de asistență socială pentru copiii din România. Încă din anul 1990 a insistat să se înființeze, la nivelul Guvernului, un departament special, care să aibă grijă de copiii instituționalizați din România.

Mama a vizitat zeci de cămine de copii din țară. Ce a văzut acolo a făcut-o să nu mai doarmă niciodată fără somnifere.

Ea nu a mai putut să doarmă niciodată după ce a văzut în acele cămine, pentru că erau precum niște lagăre. În acel moment, s-a străduit ca aceste instituții să fie ajutate.

Nu cred că a vorbit niciodată despre acest subiect. Apoi a început să ajute copiii care aveau nevoie de operații care nu se puteau face în România sau să-i ajute pe cei supradotați, care aveau nevoie de burse pentru a participa la olimpiade.

În timpul slujbei de înmormântare, părintele Bogdan a povestit cum mama a venit cu peste 50 de copii orfani, pe care i-a botezat”, a mai spus vedeta.

Despre Mioara Roma a vorbit la superlativ și fostul președinte al României, traian Băsescu, care a dezvăluit în exclusivitate, la România TV, că a ținut extrem de mult la ea.

”Am ținut la doamna Roman și am cunsocut-o destul de bine. Am respectat-o tot timpul. Nu văd nimic rușinos în faptul că și-a petrecut utima preioadă din viață la un azi. Lucrurile trebuie privite realist. Când ai 90 de ani vrei nu vrei ești o povară pentru familie, mai ales dacă ai boli grave. Atunci cea mai bună soluție este să fii într-un loc speializat în așa ceva. Familia vine, te vizitează, cât timp ești conștient nu ai nicio problemă. Nu văd nimic rușinos în treaba asta”, a afirmat Traian Băsescu, la România TV.

Citește și Oana Roman despre adevăratul motiv pentru care Marius Elisei nu a fost la înmormântarea fostei soacre: „A fost prima ruptură importantă”