Oana Roman intervine în scandalul provocat de George Buhnici: „25 de ani am fost călcată în picioare pentru ca eram grasă şi toată lumea a tăcut”

Oana Roman intervine în scandalul provocat de George Buhnici. Mai multe vedete şi-au exprimat opinia vizavi de afirmaţiile fostului prezentator de la Pro TV la adresa femeilor, printre care şi fiica lui Petre Roman.

20 iul. 2022, 11:57
Oana Roman intervine în scandalul provocat de George Buhnici: „25 de ani am fost călcată în picioare pentru ca eram grasă şi toată lumea a tăcut”
Oana Roman intervine în scandalul provocat de George Buhnici

Oana Roman intervine în scandalul provocat de George Buhnici. Vedeta se află în vacanţă şi a văzut cum tot internetul „a luat foc” după ce vloggerul a adus jigniri femeilor cu celulită şi vergeturi. A încercat să se abţină, să nu comenteze absolut nimic pe acest subiect, însă nu a rezistat.

Citeşte şi: Oana Roman se mută în Franţa. Anunţul a fost făcut chiar de ea: „Îmi pregătesc terenul”

Oana Roman intervine în scandalul provocat de George Buhnici

Vedeta s-a simţit vizată direct de afirmaţiile lui Buhnici, mai ales că, potrivit spuselor sale, timp de 25 de ani a fost victima bullying-ului, în ceea ce priveşte silueta sa. Oana Roman nu este doar revoltată pe fostul jurnalist, ci şi pe internauţi, care nu i-au luat deloc apărarea, ci din contră, alimentau reacţiile şi râdeau pe seama ei.

Dragii mei, fiind în vacanță nu am vrut să comentez nimic legat de afirmațiile lansate de George Buhnici in mediul online. Mi s-a părut ca este sub demnitatea mea sa comentez inepțiile unui om despre care eu nu am cuvinte efectiv.

Azi am văzut însă o postare care a ridicat o problemă la care ma gadesc si eu, si anume la ipocrizia celor din online. (…) 25 de ani cât eu am fost călcată în picioare pentru ca eram grasă, nimeni nu a reacționat. 25 de ani ați tăcut, nimeni nu a sărit in sus si nu a zis nimic. (…)

Era misto pentru că toată lumea o călca în picioare pe Oana Roman, era amuzant. Și nu numai eu am fost asa. Am fost jignita ani la rand de bărbati, dar și de femei. (…) Nu e corect. Ce a spus omul ala este o mizerie fara margini. (…)„, a spus Oana Roman pe contul ei persoanl de Instagram.