Oana Roman, într-o escapadă de lux cu Marius Elisei, chiar înainte de căsătorie. Mesajul acid transmis de Elisei: „Nu chem vecinii să le umplu masa”

Oana Roman a plecat într-o vacanță de lux cu viitorul soț, Marius Elisei. Vedeta a avut parte și de o surpriză în camera de hotel.

10 iul. 2021, 19:34

Oana Roman a avut parte de o vacanță de vis alături de viitorul ei soț, Marius Elisei, cu care se va recăsători în câteva săptămâni. Cei doi parteneri au ales o locație autohtonă în județul Prahova, la un hotel de lux, unde o noapte de cazare costă 100 de euro. Din momentul în care a intat în cameră viitoarea doamnă Elisei a fost impresionată de felul ireproșabil în care încăperea era amenajată. Motivul pentru care Oana Roman a ales această destinație de vacanță, este pentru că e printre puținele locuri din România, unde există „hamman”, adică baie turcească.

Una dintre suprizele care au întâmpinat-o pe Oana Roman, a fost faptul că pe plasma din camera de hotel, era scris un mesaj de felicitări, personalizat. De asemenea într-o frapieră cu gheață pe cei doi îndrăgostiți îi aștepta o sticlă de Prosecco.

“Am ajuns! Este atât de frumos! Nu e frumos, iubire? E superb! E frumos rău! (…). Aici scria numele meu, ce i-ai făcut? Cu piscină, avem și spa… Abia aștept să fac hammam! Astăzi fac hammam. (…)”, a spus Oana Roman în clipurile pe care le-a încărcat pe Instagram Stories.

Spre deosebire de Oana, Marius Elisei nu s-a putut abține să nu facă comentarii acide la adresa unor apropiați care l-au trădat:

“Mi-am luat iubita ca să petrecem cu un pahar de vin și unul de șampanie. Nu chem vecinii să le umplu masa ca a doua zi să-mi comenteze casa”, a scris Marius Elisei pe o fotografie, potrivit CanCan, unde puteți vizualiza mai multe fotografii din escapada celor doi.

Oana Roman şi Marius Elisei se căsătoresc din nou

Oana Roman şi Marius Elisei se căsătoresc din nou. Vedeta a declarat că vor să îşi facă o reînnoire a jurămintelor la biserică, în această toamnă, dar îşi doreşte şi să îmbrace rochia de mireasă a doua oară.

„Eu am divorțat, dar nu am apucat să-mi schimb actele. Nu cred că e cazul să ne recăsătorim civil. Parintele mi-a zis: eu slujba de dezlegare nu v-am făcut. Nu cred că mai e căzul să facem alte hârtii. Doar la biserică o să ne reînnoim jurămintele. Și vreau să fac și o petrecere mare și să-mi fac o rochie cum vreau eu.

Eu la nuntă de abia mă operasem și rochia mi-a făcut-o sor-mea, dar nu a fost cum am visat eu. Acum îmi fac o rochie învoire sau roz pudră. Sper să ne ajute Dumnezeu să am timp să o facem anul acesta, prin septembrie.

El și-a dorit foarte tare să ne mai dăm o șansă. El a realizat că a greșit în multe cazuri. Am greșit și eu în trecut. Eu sper că și-a rezolvat problema cu alcoolul. Nouă separat ne e mai rau decât ne este împreună. Eu am stat două luni să mă gândesc. Nu am discutat nici cu prietenii, nici cu familia. Și mie mi-a fost greu fără el. Și eu am greșit în relația asta, sunt foarte impulsivă. Sunt mama dragonilor când mă enervez. Nu m-am mai putut controla și i-am spus lucruri nasoale”, a declarat Oana Roman, la Xtra Night Show.


Calendar 2024
Calendar 2024