Oana Roman îşi pune viaţa în pericol pentru a face bani

Oana Roman a inceput sa ignore complet sfaturile pe care i le-au dat medicii. Desi nu are voie sa faca efort, vedeta a muncit pe branci timp de o saptamana pentru a aduce bani acasa.

10 mai 2015, 10:20
Oana Roman îşi pune viaţa în pericol pentru a face bani

Anul trecut in luna februarie, fiica lui Petre Roman a nascut o fetita. Nasterea a fost una cu probleme, caci imediat dupa cezariana, operatie ei s-a infectat si a fost supusa altor trei interventii la o distanta de doar cateva luni.

Dupa mult chin si luni intregi de spitalizare, prezentatoarea TV a reusit sa treaca peste aceasta cumpana, insa a primit indicatii stricte de la medici, printre care sa nu faca niciun pic de efort.

Cu toate acestea, Oana a ignorat de curand sfaturile medicilor si a participat la o emisiune TV unde a depus efort fizic enorm, pentru 1.500 de euro.

„A participat la emisiunea „Serviti, va rog”, unde a muncit enorm. A carat, a facut de mancare, a facut curat. Chiar daca nu are voie sa faca mult efort, Oana nu s-a dat inlaturi de la nimic si a muncit cot la cot cu celelalte vedete concurente. Nu a vrut sa fie menajata. Si-a dorit sa arate ca poate si ca munceste pentru banii primiti, nu ii primeste pe degeaba”, a declarat un apropiat al Oanei Roman, pentru cancan.ro.