Oana Roman, la capătul puterilor: "Am fost jignită, călcată în picioare, umilită"

Publicat: Marţi, 23 Septembrie 2014 12:23 // Actualizat: Marţi, 23 Septembrie 2014 12:23 // Sursa: romaniatv.net

Oana Roman a rupt tăcerea şi le-a mărturisit prietenilor virtuali că de nenumărate ori s-a simţit umilită şi jignită fără motiv de când a devenit persoană publică.

Vedeta a dat cărţile pe faţă şi le-a mărturisit prietenilor ei virtuali că de foarte multe ori s-a simţit umilită, jignită, călcată în picioare şi că de tot atâtea ori avea nevoie ca cineva să-i ia apărarea.

"De când trăiesc eu în spaţiul public românesc am fost şi continui să fiu ţinta multora! Mi s-au adresat cele mai infame şi mai oribile cuvinte, am fost jignită, călcată în picioare, umilită si s-au spus despre mine cele mai teribile minciuni posibile! Nu am reacţionat aproape niciodată, şi nu am apărut să ma vait sau să aştept reparaţii. Am aşteptat însă mereu ceva, suferind acolo în sufletul meu lovit. Am aşteptat ca cineva, un prieten, o cunoştinţă, un coleg, o rudă, cineva, oricine, să aiba curaj să-mi ia apărarea! Să spună: «Măi, oamenilor eu o cunosc. E şi ea un om, are suflet, o doare şi pe ea. Nu a gresit nimănui, nu a jignit, lăsaţi-o în pace că nu merită toate astea!» Nimeni, niciodată nu a făcut asta! În seara asta cineva mi-a luat apărarea acuzandu-i pe cei cea mi-au provocat durere! Acest om se numeşte Andrei Duban şi îi mulţumesc pentru că este primul şi deocamdată singurul din toţi oamenii pe care îi cunosc, care mi-a luat apărarea public! Chiar dacă într-o chestiune mai minoră, dar a facut acest gest şi îi mulţumesc", a scris Oana Roman pe o reţea de socializare.

VEZI ŞI Oana Roman dă de pământ cu vedetele din campania Ice Bucket Challenge


loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Andrei Duban Oana Roman oana roman jignită
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
23 sep 13:03
... Oana Roman a rupt tăcerea şi le-a mărturisit prietenilor virtuali că de nenumărate ori s-a simţit umilită...
1
EUR
4.8582
RON
21 Sep
noapte 12 °
zi 27 °
Ultimele joburi adaugate
24 H