Oana Roman, marcată de evenimentele din copilărie: „Tata nu a venit 64 de zile acasă. Nu eram o prioritate, deşi sufeream o depresie gravă”

Oana Roman a fost marcată mult timp de evenimentele din copilărie, mai exact din perioada anilor '90, când Petre Roman a devenit premier. Vedeta şi-a amintit, cu lacrimi în ochi, de acele momente extrem de grele, peste care a ttrecut foarte greu.

13 mai 2021, 10:35
Oana Roman, marcată de evenimentele din copilărie:  „Tata nu a venit 64 de zile acasă. Nu eram o prioritate, deşi sufeream o depresie gravă”
Oana Roman, marcată de evenimentele din copilărie

Oana Roman

, marcată de evenimentele din copilărie. În acea perioadă, vedeta se simţea extrem de singură şi suferea de o depresie gravă, pe care, din păcate, părinţii săi nu o vedeau. Petre Roman era foarte rar acasă, iar mama ei se ocupa de alte treburi.

Citeşte şi: Oana Roman s-a vaccinat anti-Covid. Ce reacţii adverse a avut după rapel

Eu urlam, nu am fost om doi ani. Nu am putut să îmi revin nici după aceea. Pentru că părinţii mei au avut cu totul alte treburi, nu au realizat cât de rău eram eu şi au tratat cumva efectul şi nu cauza. Cauza era că eu sufeream o depresie gravă, iar efectul era că mă îngrăşasem foarte rău şi nu mai puteam să mă adaptez la nimic din ce era în jurul meu.

Oana Roman, marcată de evenimentele din copilărie

N-am avut cu cine să discut, 64 de zile, tata nu a venit acasă, iar mama nu ştia ce să facă întâi. Ei nu vedeau că mă dădeam cu capul de pereţi şi nu mai ştiam cum mă cheamă.În momentul în care un om este într-o astfel de situaţie, trebuie ajutat, pe mine nu m-a ajutat nimeni şi a fost cu atât mai rău. Nu aveau timp să mă asculte, pentru că eu nu eram o prioritate în acele momente. Din acest motiv, eu nu am reuşit să mă tratez decât 15 ani mai târziu, când am făcut-o eu singură. Mă simţeam singură pe lume, nu mai aveam pe nimeni. Aveam nişte părinţi pe care, aproape, nu-i vedeam, nişte prieteni cu care nu aveam voie să mă întâlnesc, stăteam într-o casă pe care n-o cunoşteam şi, din când în când, ni se spunea că vin ăia iar să demonstreze şi trebuie să plecăm de acasă. Poate vin şi ne omoară. Şi eu aveam 14 ani

„, a declarat Oana Roman la XNS.

https://www.youtube.com/watch?v=hDDFvay3Vf8