Oana Roman, momente cumplite. A ajuns de urgenţă la spital cu fiica sa de 11 luni FOTO

Situație de urgență la Oana Roman acasă. Vedeta a intrat în panică în această noapte când fiica ei, Isabela a făcut febră peste 39 grade.

30 ian. 2015, 15:57
Oana Roman, momente cumplite. A ajuns de urgenţă la spital cu fiica sa de 11 luni FOTO

Noapte albă pentru Oana Roman care a stat de veghe la căpătâiul fiicei sale, Isabela de 11 luni, scrie libertatea.ro. Micuța a făcut febră, iar spre dimineață a depășit pragul de 39 grade.

Citeşte şi Mioara Roman s-a mutat din vila RA-APPS din cartierul Primăverii VIDEO

„Am chemat salvarea la 4.30 dimineața, dar degeaba. Am sunat de trei ori ca să vină mai repede până când mi-am luat copilul în brațe și am fugit la spital. Le-au trebuit 45 de minute celor de la Salvare ca să ajungă la noi acasă. Eu eram deja aproape de spital: puteam să murim în casă în atâta timp de intervenție! Mi se pare inadmisibil”, a declarat Oana Roman.

Citeşte şi Oana Roman şi-a arătat OPERAŢIA. Este MUTILATĂ: „Am fost la un pas de moarte” FOTO

Isabela și-a revenit după intervenția medicilor de la camera de gardă a spitalului Grigore Alexandrescu, iar peste câteva ore cele două, mamă și fiică erau acasă. „Analizele au ieșit bine. Probabil că a fost din cauza dinților. Acum s-a liniștit, dar îi dau medicamente și o supraveghez cu atenție”, a mai precizat mămica.