Oana Roman nu poate trece peste relația cu Marius Elisei. Vedeta încă îi păstrează hainele: ”Parcă totul e suspendat în timp”

Oana Roman și-a surprins fanii după ce a postat o fotografie pe contul personal de Instagram. Se pare că vedeta încă păstrează hainele fostului soț, cu toate că aceștia au divorțat.

24 mart. 2021, 10:26
Oana Roman nu poate trece peste relația cu Marius Elisei. Vedeta încă îi păstrează hainele: ”Parcă totul e suspendat în timp”

Oana Roman nu poate trece peste relația cu Marius Elisei. Vedeta obișnuiește să arate fanilor ce articole vestimentare și obiecte își achiziționează. Oana Roman a făcut mai multe filmulețe pe care le-a urcat pe Instagram, însă un lucru a atras atenția fanilor și anume hainele fostului soț, conform CANCAN.

Dacă într-unul dintre filmulețe recunoaște că a vândut și donat mai multe articole de îmbrăcăminte. În altul, vedeta a arătat partea de dressing în care apar hainele lui Marius Elisei. Alături de imaginile în care se pot vedea hainele fostului soț, Oana Roman a scris un mesaj care a ridicat și mai multe semne de întrebare.

Oana Roman nu poate trece peste relația cu Marius Elisei. Alături de imaginile în care se pot vedea hainele fostului soț, Oana Roman a scris un mesaj care a ridicat și mai multe semne de întrebare. ”Ale lui sunt încă aici, de parcă totul e suspendat în timp”.

Vedeta nu a vrut să dezvăluie mai multe detalii legate de acest aspect, dar a lăsat impresia că parcă nu s-a schimbat nimic în viața lor. Toate acestea vin după ce Oana, în urmă cu ceva timp, a fost întrebată dacă îi mai este dor de Marius Elisei, mai ales că divorțul celor doi a avut loc în urmă cu puțin timp. Vedeta a fost sinceră și a spus că cel mai mult îi lipsește timpul pe care cei doi îl petreceau în compania Isei.

Citește și: EXCLUSIV. Fiica lui Gabi Luncă, despre starea critică a artistei: „Am auzit doar un geamăt şi aparate care bipăiau”

Oana Roman, acuzată că nu a slăbit. Şi-a măsurat talia şi picioarele, în direct

Oana Roman este acuzată că nu a slăbit şi, de fapt, îşi editează pozele pentru a părea mai slabă. Vedeta s-a obişnuit cu acele comentarii răutăcioase şi nu le mai pune la suflet, dar chiar şi aşa, a vrut să se măsoare în direct şi a făcut-o. Fiica lui Petre Roman s-a transformat incredibil în ultimele luni, după ce a devenit adepta unui stil de viaţă sănătos, bazat pe o alimentaţie corectă şi mişcare fizică.

Cu toate acestea, mulți au fost cei care au spus că schimbarea este prezentă doar în fotografiile pe care le postează pe conturile de socializare, iar atunci când are parte de apariții TV, transformarea fizică este insesizabilă.