Oana Roman, scrisoare CUTREMURĂTOARE către tatăl ei, Petre Roman. „Mi-e dor şi doare, tati…”

Oana Roman nu mai este în relaţii foarte apropiate cu tatăl ei, după ce Petre Roman a părăsit-o pe Mioara Roman şi s-a căsătorit cu Silvia Chifiriuc.

02 feb. 2018, 09:43
Oana Roman, scrisoare CUTREMURĂTOARE către tatăl ei, Petre Roman. „Mi-e dor şi doare, tati…”

Oana Roman a răspuns provocării revistei VIVA de a le scrie câte o scrisoare persoanelor dragi din viața ei. Din scrisoarea către Petre Roman reiese că fiica sa îi simte lipsa.

Oana Roman, anunţ neaşteptat la cinci ani de relaţie cu Marius Elisei

„Dragul meu, tati meu,

Ți-am spus vreodată că mi-e dor? Mi-e tare dor de noi. Mi-e dor de plimbările la Susai, mi-e dor de vacanțele la mare, mi-e dor de serile când citeai în birou și eu intram să te întreb ce carte crezi că ar mai trebui să citesc, mi-e dor de drumurile cu mașina, în care, deși eram speriată, pentru că tu conduci repede și imprudent, totuși eram în siguranță. (…)

Mi-e dor de o poză de familie! De o petrecere de ziua ta cu prieteni, căței și copii. Mi-e dor de brazii din curte și de diminețile calde de vară, la umbra lor.

Cel mai dor însă îmi este de prezența ta în viața mea. Mi-e tare dor și uneori doare, tati…”, a mărturisit Oana Roman în scrisoarea adresată părintelui său.