Oana Roman şi-a dus fetiţa de urgenţă la spital. Ce a păţit micuţa

Oana Roman a trebuit să-și ducă fetița la spital pentru că avea o conjunctivită acută, însă și ea se confruntă cu o răceala de mai bine de două săptămâni. Oana a mărturisit că va trebui să meargă la spital să-și facă un control la plămâni, deoarece se simte din ce în ce mai rău.

08 ian. 2018, 14:43
Oana Roman şi-a dus fetiţa de urgenţă la spital. Ce a păţit micuţa

Pe Oana o cheamă Ioana în buletin, dar a preferat anul acesta de ziua onomastică să nu organizeze nicio petrecere, deoarece nu avea deloc chef, și, fiind bolnavă, s-ar fi obosit mai tare, scrie click.ro. Au vrut să meargă cu toții la munte, dar starea de sănătate a fetiței nu a fost bună pentru o plimbare atât de lungă.

Citeşte şi Viorel Lis trece prin momente grele, a slăbit 15 kilograme după Crăciun. Oana Lis îl veghează non-stop

„În loc să mergem la munte, am ajuns cu Isa la spital pe motiv de conjuctivită acută”, a scris Oana Roman pe o reţea de socializare.

Vedeta a fost contactată de Antena Stars pentru a afla mai multe informații despre starea de sănătate a fiicei sale, dar și a ei, iar Oana a declarat că nu-i pare rău că nu organizează nimic, pentru că se odihnește.

„Am stat și ne-am odihnit în familie că aveam nevoie. Am mers cu Iza la spital, nu era ok sa mergem la munte, la drum cu ea, așa cu ochii bolnavi. Nici nu a nins, e foarte cald, dacă va ninge în weekend, o să mergem acolo, ca să putem merge și cu ea.

Mă chinui cu o răceală de vreo două săptămâni și nu am nicio stare. Anul ăsta chiar nu am chef să organizez o petrecere, mă odihnesc.

Și Marius a avut câteva zile libere și a profitat și el. Am stat cu Iza, am făcut puzzle-uri, nu am făcut mai nimic. Cred că o să mă duc să-mi fac și eu un control la plămâni că nu-mi trece. Luni, dacă Iza e ok, o duc la grădiniță, dacă nu, nu. Oricum trebuie să merg și eu.

Mulți m-au sunat, că lumea știe că eu sunt Ioana și mi-au urat La mulți ani”, a declarat Oana Roman