Oana Roman și Marius Elisei, vacanță de vis în Bulgaria. Cum s-au fotografiat cei doi: „În viață nu este nevoie să dai explicații”

La începutul acestui an, Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. Totuși, de dragul Isei, cei doi păstrează legătura și petrec destul de multe momente împreună toți trei.

17 aug. 2023, 17:22

Recent, Oana Roman și fostul soț au petrecut cinci zile de vis în Bulgaria, unde i-au sărbătorit onomastica Isei, care poartă și numele Sfintei Maria. A fost prima apariție împreuă a celor doi după despărțire, lucru care a alimentat zvonul că s-ar împăca. Cei trei au petrecut la un resort de lux de la Nisipurile de Aur, unde au fost invitați de Andreea Sandu, nepoata lui Mircea Sandu, o prietenă foarte bună de-ale Oanei.

Oana Roman și Marius Elisei, împreună de ziua Isei, în Bulgaria

Oana și Marius au pregătit un moment emoționant pentru micuța Isa de ziua onomastică. Micuța a primit un superb tort cu ciocolată, ornat cu artificii, pe care i l-a adus tăticul ei. Marius și-a îmbrățișat fiica, apoi a pupat-o pe frunte. Oana Roman a imortalizat momentul emoționant, apoi l-a postat pe rețelele de socializare. Cei doi s-au pozat și împeună alături de prietenii lor.

În viață nu este nevoie să dai explicații: prietenii nu au nevoie de ele, dușmanii nu le cred, idioții nu înțeleg”, a scris Oana Roman pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Oana Roman (@oanaromanelisei)

Vacanță umbrită de moartea patrupedului favorit al Oanei

Bucuria pe care i-a adus-o această vacanță a fost, din păcate, umbrită de moartea unuia dintre cățeii Oanei, Bubble, pe care l-a iubit nespus de mult.

Fiica lui Petre Roman a distribuit imagini emoționante vechi de patru ani, în care patrupedul este ținut în brațe de Marius Elisei. Se știe că arunci când locuia cu Oana, Marius era foarte apropiat și de animalele casei, iar unul dintre subiectele de la care ar fi  pornit ultima ceartă dintre ei a fost atunci când Oana l-a anunțat că va vinde puii Lunei, celălalt câine mult iubit al familiei.