Oana Roman spune adevărul despre operațiile estetice pe care le-a făcut: „Nu stau pe loc din punct de vedere al operațiilor”

Oana Roman este una dintre cele mai transparente persoane din mediul public, împărtășind în mod constant întâmplările din viața ei pe rețelele de socializare. Multă lume se întreba care sunt intervențiile estetice la care a apelat vedeta, iar fiica lui Petre Roman nu s-a ferit să vorbească cu onestitate despre acest subiect.

02 nov. 2023, 09:16
Oana Roman spune adevărul despre operațiile estetice pe care le-a făcut: „Nu stau pe loc din punct de vedere al operațiilor”
Oana Roman spune adevărul despre operațiile estetice pe care le-a făcut: „Nu stau pe loc din punct de vedere al operațiior”

Oana Roman este mereu în lumina reflectoarelor, având o prezență constantă pe rețelele de socializare, dar și la emisiunile mondene. Ea este cunoscută pentru faptul că este extrem de transparentă cu privire la lucrurile care se întâmplă în viața ei, indiferent dacă sunt lucruri bune sau nu.

Citește și: Roman, anunţ de ultimă oră despre starea de sănătate a mamei ei. Ce s-a întâmplat în spital cu Mioara Roman

Pentru că multă lume se întreba dacă fiica lui Petre Roman a apelat la operații estetice, Oana a decis să facă lumină în acest sens. Vedeta susține că la aproape 48 de ani nu a avut parte de niciun fel de intervenție la nivelul feței și că are un ten perfect datorită genelor extrem de bune de la ea din familie. Oana Roman a mai accentuat faptul că este extrem de important să existe o îngrijire constantă a tenului, dacă ne dorim ca el să se mențină într-o stare bună, chiar și atunci când înaintăm în vârstă.

Fiica lui Petre Roman a afirmat că singurele lucruri pe care le folosește pentru față sunt tratamentele și măștile. Oana Roman a precizat că mama sa este cea care o îndemna mereu să se îngrijească și să folosească cât mai multe creme.

„Extremele nu sunt bune de niciun fel. Naturalețea contează. Eu la 47 de ani, aproape 48, nu mi-am făcut absolut nicio intervenție la față. Nici neinvazivă, nici invazivă. Adică de niciun fel. Nu stau pe loc din punct de vedere al operațiilor. Eu am gene bune din familie. Mama mea, bunica, străbunica, așa au moștenit aceste gene de la o generație la alta. Mama mea, chiar dacă este grav bolnavă, are un ten impecabil la 83 de ani. Doamnele care o îngrijesc sunt impresionate de tenu pe care îl are. Nu are intervenții, ci doar a folosit creme toată viața. Nu mi-am făcut botox, acid, liftinguri. Singurul lucru pe care îl fac sunt tratamentele cosmetice și am un ritual cu creme și măști. Noi locuiam pe Calea Victoriei, iar la parterul blocului era un cabinet cosmetic. Pe când aveam 12 ani, cosmeticiana mi-a explicat că trebuie să mă epilez și să-mi fac tratamente cosmetice. Eram mai matură. Am învățat să am o rutină de creme, dar târziu, pe la 30 de ani. Mama mereu îmi spunea că trebuie să mă dau cu creme și să-mi pun măști, că trebuie să am grijă de tenul meu. Sunt haterițe care mă acuză că mă culc machiată. Mă trezesc mai devreme să mă machiez, pentru că știu că în ziua respectivă am ceva de filmat”, a povestit vedeta, la Ego Life.

Oana Roman recunoaște că cel mai mare complex al ei este gușa și își dorește să scape de ea, în viitorul apropiat. Cât despre kilogramele în plus, vedeta susține că nu a avut niciodată vreun complex legat de acest lucru, din contră, acea perioadă din viața ei a fost cea mai fericită.

„Însă vreau să fac ceva, dar nu este neapărat la nivelul feței și Dana știe. Singurul complex real pe care îl am, pe care l-am avut dintotdeauna, este legat de gușă, de aceea îmi doresc să scap de ea. Nu am avut complexul că sunt grasă. Cea mai fericită perioadă din viața mea era când aveam câteva kilograme în plus”, a mai mărturisit Oana Roman pentru sursa menționată mai sus.

Citește și: Oana Roman nu vrea să mai audă de Elisei: „Nu îmi doresc nimic mai mult decât să scap de acest nume peste tot”