Oana Roman suferă de o afecţiune gravă. Poate fi fatală: „Nu poți trece peste fără terapie!”

Oana Roman a făcut dezvăluiri despre afecțiunea de care suferă încă din copilărie și care poate fi, de cele mai multe ori, fatală. Vedeta a spus cum a reușit să țină boala sub control.

16 mai 2021, 11:20
Oana Roman suferă de o afecţiune gravă. Poate fi fatală: „Nu poți trece peste fără terapie!”

Oana Roman suferă de o afecţiune gravă. Vedeta a vorbit despre boala cu care se confruntă de la o vârstă fragedă. Cu speranța că experiențele sale îi vor ajuta pe cei care trec prin astfel de momente, Oana Roman a postat un video pe Instagram în care a vorbit despre depresie, anxietate și atacuri de panică.

Oana Roman suferă de o afecţiune gravă

Oana Roman a spus că oamenii nu pot trece peste acestea fără terapie și că depresia este extrem de periculoasă și, din păcate, poate deveni fatală. „Nu treci peste depresie, peste anxietate și peste atacuri de panică fără terapie. Este importantă credința și rugăciunea, dar în același timp este important să faci terapie. Depresia este o afecțiune medicală ca orice altă afecțiune. Este extrem de periculoasă și poate fi fatală, trebuie tratată la doctor. Treci peste ea în sensul că reușești să o faci să se diminueze foarte mult”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman, marcată de evenimentele din copilărie: „Tata nu a venit 64 de zile acasă. Nu eram o prioritate, deşi sufeream o depresie gravă”

Oana Roman a mai spus că depresia nu dispare niciodată complet și că se poate întoarce oricând: „Ea nu dispare 100% niciodată. Rămâne într-o stare foarte latentă undeva acolo și în orice moment se poate întoarce. De aceea trebuie să ai grijă de sufletul tău. Depresia intervine în momentul când tu nu mai ai grijă de sufletul tău, când te lași copleșit de toate problemele din jur și de viață!”.