OANA ROMAN trăieşte o adevărată dramă. Cancerul a lovit necruţător în familia ei. „Este în faza terminală”

Inceput furtunos de an pentru Oana Roman si inca sotul ei, Marius Elisei. Cei doi au intrat intr-o perioada tulbure a mariajulUI lor, care risca sa se destrame si sa se incheie cu un divort rasunator, urmat de impartirea copilului, partaj si ruptura definitiva.

14 ian. 2017, 11:23
OANA ROMAN trăieşte o adevărată dramă. Cancerul a lovit necruţător în familia ei. „Este în faza terminală”

Puţini sunt cei care ştiu însă că, tot în această perioadă încărcată emoţional, Oana Roman se confruntă şi cu altfel de probleme, care o afectează foarte tare atât pe ea, cât şi pe familia ei, scrie wowbiz.ro.

Citeşte şi ŞANTAJ LA NIVEL ÎNALT. Mioara Roman aruncă bomba. Petre Roman, şantajat de o persoană apropiată

„Oana cu Marius au ei problemele lor în perioada asta, dar le vor rezolva într-un fel sau altul. Adevăratele probleme sunt altele. Sora mea este bolnavă în ultima fază. O avem internată într-un aşezământ bisericesc pentru bolnavi de cancer în faza terminală. Ea nu are pe nimeni, nu are copii, ne are doar pe noi. Oana şi Catinca se îngrijesc de ea, o ajută şi au reuşit să îi găsească acest loc civilizat, unde ştim că ea este bine îngrijită şi tratată. N-au vrut ele să povestească, dar tare s-au mai zbătut pentru sora mea. De zece ani se luptă sora mea cu cancerul ăsta. În ultimul an a fost din ce în ce mai rău… Fără fete şi chiar şi fără Marius, nu ştiu ce m-aş fi făcut. Aşteptăm, nu mai e nimic de făcut”, a declarat Mioara Roman. 

Citeşte şi Oana Roman şi Marius Elisei şi-ar fi regizat despărţirea pentru bani. „A fost o toană de moment….”