Oana Roman vorbeşte despre cum a slăbit! „Eu nu am voie să merg la sală! Ţin un post intermitent, nu mănânc 16 ore!”

Oana Roman, fiica fostului premier Petre Roman şi a Mioarei, a povestit într-un interviu cum a reuşit să slăbească şi cum se menţine, în condiţiile în care nu poate merge la sala de sport, din cauza unor probleme de sănătate mai vechi.

27 mart. 2022, 23:54
Oana Roman vorbeşte despre cum a slăbit! „Eu nu am voie să merg la sală! Ţin un post intermitent, nu mănânc 16 ore!”

Oana Roman impresionează în ultima vreme cu silueta sa şi spune că se şi simte foarte bine, dar sacrificiile sunt pe măsură, regimul său constând într-un post intermitent , ceea ce înseamnă că nu mănâncă câte 16 ore o dată.

„Eu nu pot merge la sala, pentru ca din cauza operatiilor pe care le-am avut dupa ce am nascut si complicatiilor pe care le-am avut, din pacate nu am voie. Si atunci a trebuit sa gasesc alte metode, iar aceste proceduri de remodelare corporala pe mine m-au ajutat foarte mult. Ele ajuta foarte mult, daca le faci cum trebuie si cat trebuie.

Si atunci am inceput sa-mi fac proceduri, de scadere in centimetri, cu Vela Shape, cu masaje, cu crema anticelulitica. Dupa care am inceput si dieta. Tin un post intermitent, adica nu mananc cate 16 ore si mananc doar intr-un interval de 8 ore pe zi, ceea ce inseamna ca nu mananc mic dejun, dar eu oricum nu mancam mic dejun nici inainte, deci nu a fost ceva megacomplicat pentru mine.

Citeşte şi: CASTIGATORI PREMII OSCAR 2022. Care este cel mai bun film al anului. LISTA premiilor

In perioada aceea in care nu mananc beau un ceai care ma ajuta foarte mult sa nu am pofta de mancare si sa am si energie si mananc prima masa in jur de 12-13, uneori si mai tarziu, ca uit sa mananc. Si atunci procedurile combinate cu  dieta si cu ceaiul, m-au ajutat foarte mult. La mine a fost un proces care a durat peste un an si jumatate. Multa lume m-a acuzat ca mi-am facut operatie de micsorare de stomac si nu am vrut sa spun. Daca mi-as fi facut operatie, as fi slabit in trei luni, la mine a durat un an si ceva si inca mai am de slabit, vreo 10 kilograme minim.”, a spus Oana Roman pentru Prima TV.

Fiica fostului premier Petre Roman a declarat că soţul ei Marius găteşte în familia lor şi chiar se pricepe.

„Toata lumea stie ca Marius gateste, eu nici nu stiu sa gatesc si nici nu-mi place. In schimb el este chiar pasionat, oa face cu foarte mare placere. Eu fac alte lucruri, prefer sa dau cu aspiratorul, cu mopul, sa calc, orice numai sa nu ma pui sa gatesc. Nu mi-a placut niciodata si probabil nici n-o sa-mi placa.

Marius face foarte multe lucruri foarte bune. Face un piept de raţă extraordinar de bun, face un rasol de vita incredibil si face cea mai buna crema de zahar ars pe care am mancat-o vreodata.”, a mai declarat Oana Roman.

Citeşte şi: Măsuţa de cafea a lui Nicoale Ceauşescu, din Palatul Primăverii, scoasă la vânzare pe OLX. Cât costă o bucată din istoria Româniai