Oana Schmidt – Hăineală a demisionat din funcţia de secretar de stat în Ministerul Justiţiei

Procurorul Oana Schmidt-Hăineală a demisionat din funcţia de secretar de stat în Ministerul Justiţiei, au declarat surse judiciare.

03 feb. 2017, 07:50
Oana Schmidt – Hăineală a demisionat din funcţia de secretar de stat în Ministerul Justiţiei

Secția pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii ia în discuție vineri solicitarea procurorului general al României, Augustin Lazăr, de încetare a detașării la Ministerul Justiției a Oanei Schmidt-Hăineală și a lui Constantin Sima, transmite Agerpres.

Augustin Lazăr a solicitat joi Consiliului Superior al Magistraturii încetarea detașării la Ministerul Justiției a procurorilor Oana Schmidt-Hăineală și Constantin Sima, în contextul anchetei DNA referitoare la elaborarea actelor normative privind modificarea Codurilor penale și grațierea.

Citeşte şI: CSM discută vineri încetarea detaşării la Ministerul Justiţiei a secretarilor de stat Constantin Sima şi Oana Schmidt Hăineală

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) discută vineri cererea procurorului general Augustin Lazăr de încetare a detaşării la Ministerul Justiţiei a secretarilor de stat Constantin Sima şi Oana Schmidt Hăineală.