Oana și Catinca Roman își internează mama într-o clinică privată: ”Starea ei s-a agravat”

Oana și Catina Roman își vor interna mama într-o clinică privată după ce starea acesteia de sănătate a început să se agraveze în ultima perioadă. Mioara Roman suferă de maladia Parkinson.

13 ian. 2021, 08:31
Oana și Catinca Roman își internează mama într-o clinică privată: ”Starea ei s-a agravat”

Oana și Catinca Roman își internează mama într-o clinică privată. Astăzi, 13 ianuarie, cele două surori își vor interna mama într-o clinică privată, deoarece starea acesteia de sănătate s-a agravat. Oana și Catinca s-au prezentat la clinică pentru a-i face mamei testul COVID, care a ieșit negativ, urmând ca Mioara să fie internată astăzi.

Citește și: Cea mai frumoasă jurnalistă sportivă are un nou iubit. S-a cuplat cu un actorul celebru FOTO

”Mama s-a simțit rău zilele trecute, starea ei s-a agravat. Testul Covid a ieșit negativ, mâine o internăm pentru trei zile. Vineri merg eu să o iau de la spital”, a declarat Catinca Roman pentru Click!.

Mioara Roman suferă de maladia Parkinson

Oana și Catinca Roman își internează mama într-o clinică privată. Mama celor două fete, în vârstă de 80 de ani, suferă de melodia Parkinson, o boală degenerativă ce survine în urma distrugerii lente și progresive a neuronilor. Întrucât zona afectată joacă un rol important în controlul mișcărilor, pacienții prezintă gesturi rigide, sacadate și incontrolabile.

Oana Roman a povestit într-o emisiune TV faptul că îmbătrânirea mamei sale a fost una bruscă, și nu mai poate fi recunoscută. Aceasta suferă de un parkinson foarte agresiv și nu își poate folosi o mână.

”Mama are multe afecțiuni, dacă o vezi nu o recunoști. La ea îmbătrânirea a fost bruscă. Am vrut să o internez, dar nu am putut din cauza pandemiei. Are un Parkinson foarte agresiv, nu poate să-și folosească o mână! E greu, nu ești pregătit! Tata știe, dar ce poate să facă? Eu nu merg decât la un spital privat, pentru că acolo mi-au salvat viața. Mama are boală degenarativă ce nu poate fi controlată”, a povestit Oana, în emisiunea Andreei Mantea de la Kanal D.

Oana Roman, în lacrimi la sfârşit de an: „Am pierdut lucruri şi un echilibru”

Oana Roman a izbucnit în lacrimi la sfârşit de an, a realizat că a fost un an extrem de greu pentru ea, unul dintre motive fiind despărţirea de soţul ei, Marius Elisei, însă, toate lucrurile dureroase care i s-au întâmplat, au făcut-o mai puternică.

„Astăzi se încheie un an atipic, un an la care nimeni nu s-a așteptat să fie așa cum a fost. Un an care pentru mine a însemnat să mă reinventez de mai multe ori. Un an pe care îl închei însă cu sentimentul că sunt mai puternică, sunt mai pozitivă și mai hotărâtă ca niciodată să merg pe drumul meu.