Oana Zăvoranu a cheltuit o bună parte din moştenire. Investeşte în animale

Oana Zăvoranu a cheltuit o sumă frumușică de bani pentru zeci de patrupede. În plus, vedeta are în plan și să deschidă un spital veterinar.

25 aug. 2017, 09:25
Oana Zăvoranu a cheltuit o bună parte din moştenire. Investeşte în animale

Oana Zăvoranu nu a ascuns niciodată faptul că este o mare iubitoare de animale, scrie libertatea.ro. „Iubesc oameni, dar mai mult animalele”, spunea aceasta.

Citeşte şi Oana Zăvoranu şi-a scos SILICOANELE. Cum arată acum FOTO

Mai ales de când a devenit moștenitoarea unei averi considerabile, în urma decesului mamei sale, vedeta a trecut la acțiune. Cu o parte din bani, a cumpărat hrană pentru mii de patrupede și a făcut tot posibilul ca acestea să beneficieze de adăposturi, pentru a le salva, practic, de la eutanasiere. Și, cam de fiecare dată, ea își face timp să meargă să viziteze câinii și animăluțele de care are grijă să nu le lipsească nimic. Mai mult, Oana nu se opreșre aici! În planurile sale intră și deschiderea unui spital veterinar, al cărei patroană să fie. Vedeta vrea ca animăluțele străzii să beneficieze, printre altele, de sterilizare gratuită. Totodată, ea este dispusă chiar să investească și în acel dispozitiv de prins câinii, pentru a-i duce la adăpost în cele mai bune condiții.

Citeşte şi Oana Roman, prinsă cu MINCIUNA. Care este ADEVĂRUL despre SOŢUL EI

Un milion de euro după ce a vândut moștenirea Mărioarei

Oana Zăvoranu nu mai are, în prezent, nimic din ce i-a lăsat mama sa. Ea a decis să vândă Agricomexul, precum și casa ed la Afumați în care a locuit Mărioara Zăvoranu. Și, cu peste cei un milion de euro încasați, s-a folosit de bani atât pentru a-și satisface propriile plăceri, dar și pentru a se lansa în diverse afaceri. Totodată, ea a investit în imaginea ei, făcându-și mici retușuri acolo unde a crezut că este nevoie.