Oana Zăvoranu a încercat să se sinucidă. „Am fost resuscitată de mai multe echipe de medici”

Oana Zăvoranu a vorbit la podcast-ul lui Cătălin Măruță despre momentul în care a încercat să se sinucidă. Vedeta a mărturisit că problemele cu mama sa, cu fostul soț și cu vrăjitoarele au făcut-o să clacheze și să ia hotărârea radicală!

16 iun. 2021, 11:07
Oana Zăvoranu a încercat să se sinucidă. „Am fost resuscitată de mai multe echipe de medici”

Oana Zăvoranu a încercat să se sinucidă. Totuși, mai multe persoane au spus la acea vreme că totul a fost regizat și că vedeta nu a avut nicio clipă intenția să moară.

Oana Zăvoranu a încercat să se sinucidă

„A fost foarte real, deși mi-am auzit ulterior anumite, mi-au trecut pe la urechere că ar fi fost regizat. Nimic din viața mea, nimic nu a fost regizat. S-a întâmplat pe luna decembrie 2012, fuseseră arestare vrăjitoarele, îmi luasem de pe suflet această povară și ieșisem cu bine din acest hop al vieții mele, dar ceva în interiorul meu a clacat. Am simțit în acel moment că nu mai pot să duc, era prea mult, mai mult decât putea să ducă un om pe picioare. Într-un moment de lașitate, dar sincer, îți trebuie mult curaj să faci asta. Am apăsat pe trăgaci, am ajuns în timp util și am fost resuscitată de mai multe echipe de medici și am trăit în continuare”‘, a declarat Oana Zăvoranu în cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruță.

Motivul real pentru care Oana Zăvoranu a apelat la vrăjitoare: „Acolo s-a rupt lumea mea”

Vedeta a mai mărturisit că se simțea epuizată, că ajunsese la capătul puterilor din cauza problemelor cu mama ei, cu fostul soț și cu vrăjitoarele, motiv pentru care și-a dorit să încheie socotelile cu viaţa: „Pur și simplu am ajuns la o contorizare a mea, unde am considerat că este prea mult pentru mine și într-un mod laș… nici nu mă mai interesa ce urmează. Așa am considerat eu. Dumnezeu a vrut să continui și are un plan cu fiecare dintre noi”.