Oana Zăvoranu a luat-o la ciufulit pe Adela Popescu. Querida a cedat nervos: „Ești tupeistă rău de tot. Chelfăneală prima dată când te văd!” VIDEO

Oana Zăvoranu a început să o critice extrem de dur Adela Popescu. Querida a iscat un adevărat scandal pe canalul personal de Youtube unde a amenințat-o pe actriță cu bătaia.

01 iul. 2021, 15:20
Oana Zăvoranu a luat-o la ciufulit pe Adela Popescu. Querida a cedat nervos: „Ești tupeistă rău de tot. Chelfăneală prima dată când te văd!” VIDEO

Oana Zăvoranu s-a lansat într-o tiradă la adresa Adelei Popescu, pe care a nu numai că a criticat-o pentru maniera în care se promovează pe rețelele de socializare, dar a și amenințat-o cu bătaia pe fosta actriță din telenovele. Querida este cunoscută pentru firea ei vulcanică, iar de data aceasta cea care i-a provocat divei o adevărată criză de nervi a fost Adela Popescu, cea care i-a fost și colegă de platou, când au jucat împreună într-o telenovelă.

Scandalul a pornit de la faptul că Oana Zăvoranu este foarte deranjată de vedetele care sunt plătite de anumite branduri pentru a le promova produsele pe social-media. În trecut, Oana nu s-a sfiit să-l atace chiar și pe fostul ei partener, Pepe, căruia i-a reproșat că este ridicol pentru simplul fapt că face reclamă la anumite branduri pe Instagram.

De data aceasta, victima a fost chiar Adela Popescu, pe care Oana Zăvoreanu a spulberat-o într-un clip pe care l-a postat pe canalul personal de Youtube. Querida i-a transmis Adelei că adevăratul motiv pentru care actrița este urmărită de public, e pentru că apare la TV, altfel este lipsită de orice calitate sau talent.

„Ei te urmăresc pe tine nu pentru că ești frumoasă, că nu ești, nu pentru că ești deșteaptă, că nu ești, pentru că apari pe sticlă! Este motivul pentru care 99,9% din oameni se uită la vedete. Tupeul zbârnâie pe tine, știi cum te-aș ciufuli… Bă, ești tupeistă rău de tot. Chelfăneală prima dată când te văd, să vezi tu omor ce îți iei”, a spus Oana Zăvoranu despre Adela Popescu.

Oana Zăvoranu a încercat să se sinucidă. „Am fost resuscitată de mai multe echipe de medici”

Oana Zăvoranu

a încercat să se sinucidă. Totuși, mai multe persoane au spus la acea vreme că totul a fost regizat și că vedeta nu a avut nicio clipă intenția să moară.

„A fost foarte real, deși mi-am auzit ulterior anumite, mi-au trecut pe la urechere că ar fi fost regizat. Nimic din viața mea, nimic nu a fost regizat. S-a întâmplat pe luna decembrie 2012, fuseseră arestare vrăjitoarele, îmi luasem de pe suflet această povară și ieșisem cu bine din acest hop al vieții mele, dar ceva în interiorul meu a clacat. Am simțit în acel moment că nu mai pot să duc, era prea mult, mai mult decât putea să ducă un om pe picioare. Într-un moment de lașitate, dar sincer, îți trebuie mult curaj să faci asta. Am apăsat pe trăgaci, am ajuns în timp util și am fost resuscitată de mai multe echipe de medici și am trăit în continuare”‘, a declarat Oana Zăvoranu în cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruță.