Oana Zăvoranu a pierdut procesul cu Adelina Pestrițu. Câți bani trebuie să-i plătească „Querida”

Oana Zăvoranu a pierdut procesul cu Adelina Pestrițu. În anul 2020, "Querida" a pornit un adevărat război împotriva influencerițelor din România. Printre cele luate în vizor s-a numărat și Adelina Pestrițu, alias ”Pinochio”, așa cum actrița a numit-o în nenumărate rânduri.

09 ian. 2024, 23:07
Oana Zăvoranu a pierdut procesul cu Adelina Pestrițu. Câți bani trebuie să-i plătească „Querida”
Oana Zăvoranu a pierdut procesul cu Adelina Pestrițu

Oana Zăvoranu a pierdut procesul cu Adelina Pestrițu. Actrița a devenit realizatoarea propriei emisiuni în mediul online, unde îi judeca, ataca și ironiza fără milă pe influenceri. Printre antipatiile sale se număra și Adelina Pestrițu, Oana Roman, Cristina ICH, Anda Adam și Alina Ceușan.

Pe locul 5 este Pinocchio cel manierat. Este în topul ăsta pentru că este una dintre cele mai mari mocangioaice cu ștate de plată (…). Totul este o harneală și o vrăjeală, pentru că femeia mocangește tot, pentru că nu are nicio ocupație în afară de dansatul pe boxe în tinerețe și înșiratul bărbaților ca schimbatul șosetelor și că a fost nevasta lui Vârciu.

Cine este, măi, practic, fetișoara asta? Este o fetișoară care acum 6 ani, 7 ani, nu știu când, a venit timid pe boxe (…) S-a dus și l-a vândut pe Vârciulică (…) pentru 1.500 de euro la un post de televiziune. Din mia aia 500 de euro și-a luat o gentuță, că își dorea de când era ea la Câmpulung Muscel o gentuță”, este una dintre declarațiile făcute la acea vreme de Oana Zăvoranu despre Adelina Pestrițu.

Citește și: Oana Zăvoranu se lansează în afaceri! Ce planuri are vedeta pentru noul an: ”Nimic nu mă poate opri”

Oana Zăvoranu a pierdut procesul cu Adelina Pestrițu

Oana Zăvoranu trebuie să șteargă postările pe care le-a făcut pe rețelele sociale, cele care fac referire la Adelina Pestrițu și să plătească despăgubiri în valoare de 10.000 de lei. Totodată, când hotărârea va rămâne definitivă, actrița trebuie să o publice, pe cheltuiala sa, într-un ziar de largă circulație națională, în termen de 15 zile de la comunicarea acesteia.

Admite în parte cererea de chemare în judecată, formulată de reclamanta Pestriţu-Şteblea Ioana-Adelina, în contradictoriu cu pârâta Zăvoranu Ioana. Obligă pârâta să șteargă de pe conturile sale deschise pe reţelele de socializare Facebook, Instagram şi Youtube, postările referitoare la reclamantă, al căror conţinut a fost depus în probatoriul ataşat cererii de chemare în judecată.

Obligă pârâta la plata către reclamantă a sumei de 10.000 lei cu titlu de despăgubiri civile pentru prejudiciul moral cauzat. Obligă pârâta şi la publicarea prezentei hotărâri, după rămânerea definitivă, pe cheltuiala sa, într-un ziar de largă circulaţie naţională, în termen de 15 zile de la comunicarea acesteia. Respinge în rest cererea de chemare în judecată, ca neîntemeiată”, se arată în decizia judecătorilor.