Oana Zăvoranu a rămas cu SECHELE după tentativa de sinucidere. Vezi ce declară iubitul ei

Oana Zăvoranu a rămas cu sechele grave în urma tentativei de sinucidere pe care a avut-o în decembrie, anul trecut. Declaraţia a fost făcută chiar de iubitul vedetei, Răzvan Dumitrescu.

12 apr. 2013, 05:35
Oana Zăvoranu a rămas cu SECHELE după tentativa de sinucidere. Vezi ce declară iubitul ei

Oana Zăvoranu a fost dusă de urgenţă, joi dimineaţă, la Spitalul Floreasca din Capitală, după ce şi-a pierdut cunoştinţa în locuinţa sa. Se pare că starea brunetei a fost provocată din cauza excesului de pastile de dormit. Câteva ore mai târziu, vedeta a fost trimisă acasă. După ce Zăvo a ajuns de urgenţă la spital şi au apărut speculaţii potrivit cărora ar fi vrut să-şi pună capăt zilelor, iubitul vedetei, Răzvan, a infirmat zvonurile apărute.

„De dimineață mi-a spus că o doare capul și că a luat niște pastile. Când am venit din bucătărie am întrebat-o dacă a adormit și nu mi-a răspuns. Atunci am chemat ambulanța. Medicii mi-au spus să-și schimbe total mediul de viață, să plece într-o vacanță, să nu se mai consume. Ea a rămas cu sechele din decembrie. Are momente când stăm pe canapea, vorbim liber și normal, și brusc spune: mamă, ce mă doare capul. Apoi, pur și simplu, leșină brusc. O altă fază, trage aer în piept cu întreruperi. Astăzi însă a reacționat altfel. Astăzi a tremurat puțin, i s-au încreștat mâinile, i s-au încordat mușchii. M-am speriat și am sunat la salvare”, a spus Răzvan Dumitrescu, potrivit libertatea.ro.