Oana Zăvoranu, acuzaţii grave la adresa medicilor: „Nu mi-au zis că mama e atât de grav bolnavă” VIDEO

Oana Zăvoranu face acuzaţii grave la adresa medicilor care s-au ocupat de mama ei. Oana susţine că medicii au minţit-o cu privire la starea de sănătate a Marioarei. "Nu ştiam că mama este atât de grav bolnavă", a mărturisit vedeta.

21 apr. 2015, 06:03
Oana Zăvoranu, acuzaţii grave la adresa medicilor: „Nu mi-au zis că mama e atât de grav bolnavă” VIDEO

Acest spital, în permanenţă a refuzat orice fel de legătură cu mine. Am avut în permanenţă vreo două discuţii ample cu una dintre doctoriţe, care m-a asigurat că mama a trecut hopul şi că este salvată„, a declarat Oana Zăvoranu, informează România TV.

CITEŞTE ŞI: Interviu cutremurător cu Marioara înainte de moarte. „Cred într-o putere supranaturală care…” VIDEO

Oana susţine că nu i s-a spus nicio secundă că mama ei este atât de grav bolnavă. Mai mult, nu medicii ar fi fost cei care au anunţat-o de moartea Marioarei, ci menajera.

Am sunat de trei ori la spital, ca să mă asigur dacă mama este în comă sau nu. Mi se spune aşa: „Vă sunăm în 20 de minute”. Am revenit eu după 30 de minute. Puteţi să-mi spuneţi atât: „da” sau „nu”. Cei de la spital mi-au zis că mama este bine şi să revin în alte 20 de minute. Sun, dar nu îmi mai răspunde nimeni. Nu am înţeles niciodată de ce nu mi s-a răspuns. Nici măcar nu am fost anunţată de spitalul acesta că mama a murit. Eu am aflat de la menajera mea că mama a murit„, a mai povestit Oana Zăvoranu.

CITEŞTE ŞI: Oana Zăvoranu, ameninţări pentru vrăjitoare în ziua înmormântării. Melissa: „Oana s-a rugat să-i moară mama”