Oana Zăvoranu: „Am implorat-o să învie”

Oana Zavoranu a revenit la sentimente mai bune si astazi a decis sa isi inmormanteze mama intr-un mod normal

19 apr. 2015, 20:53
Oana Zăvoranu: „Am implorat-o să învie”

Oana Zavoranu spune ca si-a implorat mama sa invie si ca ii este extrem de greu sa isi ingroape al treilea parinte. „Am ramas orfana”

„Faptele contează mai multe decât vorbele. Una spunem la nervi, alta simţim. Cine are urechi să audă şi ochi să vadă o să înţeleagă ce simt. Oana e câteodată rea de gură, dar nu e rea de suflet. Am trăit nişte zbuciume interioare grele. Eu par o persoană extrovertită, dar eu sunt introvertită de fapt. Există un mic amănunt care îmi poate da scenariul meu peste cap. Când eu am spus că n-o iubesc, aşa credeam în acel moment. Însă când am pus mâna pe geanta ei, oja ei, pe lucrurile ei, i-am văzut ceasul şi am plâns ca o proastă.

Am avut o noapte grea care m-a făcut sa-mi dau peste cap planurile. Uite că fără să vreau, această femeie, mama mea, şi-a dat seama că o iubesc şi va fi îngropată aşa cum şi-a dorit ea. Ea ştia că voi face aşa. Mi-e frică de două lucruri la înmormântare: când se bat cuiele şi când se va coborî în sicriu. În timpul vieţii o voi face să fie mândră de mine”, a declarat Oana Zăvoranu, la Antena Stars.

„Mi-am făcut curaj pentru a doua oară, pentru că în 2000, nu văzusem niciodată un om mort. Tatăl meu Bănicioiu a murit în 2002. Era Ţuţu, Zăvoranu, şi am ieşit din sediu de 4 ori şi m-am întors. Nu de scârbă. E ceva ce nu pot să explic în cuvinte. Mă mai duceam, mă mai întorceam. M-am dus şi m-am aşezat şi am privit de jos în sus. M-am uitat la picioare şi îţi jur că nu am mai putut să mă desprin de el, decât cu greu. Am avut o forţă, de unde nu ştiu, de l-am atins.

N-am crezut că o să ajung în situaţia în care nu de unde nu puteam să-l văd pe Ţuţu şi voiam să rămân cu imaginea lui vie şi veselă. Nu ştiu ce voi face acum. Vreau să fiu singură. Poate mai bravez, dar nimeni nu ştie ce e în sufletul meu. La zăvoranu, am leşinat când l-au băgat în groapă. Dar, vreau să fiu singură 1 minut, 5 minute, singură cu ea şi să-i pun întrebările pe care vreau să i le pun”, a declarat Oana Zăvoranu înainte de a intra în capelă.