Oana Zăvoranu are o nouă relaţie. SURPRIZĂ URIAŞĂ surprinsă de paparazzii

Dezvaluirile facute aseara de Oana Zavoranu si de Mihai Mitoseru au zdruncinat o tara intreaga. Chiar daca unii banuiau, cei doi nu au confirmat niciodata ca ar fi fost ceva, cu adevarat, intre ei. Si daca cineva s-ar fi putut gandi ca la televizor... "au jucat bine", amandoi fiind cunoscuti drept actori talentati, imaginile surprinse aseara, dupa show-ul tv, de paparazzi WOWbiz.ro ii vor lasa pe toti cu gura cascata.

19 iun. 2014, 11:44

Oana Zavoranu si Mihai Mitoseru au dezvaluit, in cadrul emisiunii lui Cristi Brancu, ca intre ei a inceput, de prin 2001, mai mult decat o simpla prietenie. „Va vom spune acum ceva ce nu am spus niciodata. Dar a venit momentul. Ne-am cunoscut in 2001. Mitoseru s-a dus si acasa la Marioara in calitate de curtezan… A fost o iubire platonica. Ba eram eu lesinata dupa el, ba el dupa mine. Ba ii cautam eu compania, mi-am facut si abonament la sala la care mergea el, ba el… dadea tare piesa „Ochii tai – Holograf”, in masina, sa aud eu, melodia noastra…, si tot asa”, si-a inceput Oana dezvaluirea la tv.

Apoi, Mihai a povestit cum, cateva luni mai tarziu, au fost la Predeal cu o gasca mai mare, printre care si Oana Roman si Cornel Pasat (n.r. pe atunci cei doi erau iubiti). Mitoseru prezenta acolo un eveniment, iar Zavo a venit special ca sa-l vada, au vorbit si… chiar s-au sarutat.

Dupa aceasta au aparut ceva probleme intre cei doi, s-au suparat si nu si-au mai vorbit vreo 3 ani, dupa care, brusc, Mitoseru s-a trezit cu ea la un cazinou la care el prezenta. S-a socat cand a vazut-o: „Cand am terminat programul am ramas cu Oana. Am stat 6 ore in masina, ne-am pupat, ne-am certat, ne-am batut si am decis sa ne casatorim. Decizia a durat cateva minute, dupa care am stabilit sa nu mai facem pasul, am ramas in relatii, ne-am mai vazut apoi cateva saptamani dupa care… iar nu ne-am mai vorbit”, a povestit Mihai Mitoseru.

In fine, bomba a fost aruncata mai apoi pe Oana Zavoranu, care a declarat transant: „M-am combinat cu Pepe ca sa-l oftic pe Mitoseru”. Si aceste dezvaluiri absolut uluitoare au continuat, in aceeasi nota, la fel de abundente si savuroase…

Citeşte mai mult pe wowbiz.ro