Oana Zăvoranu, audiată la POLIŢIE în dosarul de furt VIDEO

Oana Zăvoranu a fost din nou convocată la Poliţie pentru audieri în cazul unui dosar de furt, ea fiind acuzată de acest delict de către fostul ei soţ, Ionuţ Pascu, pe numele de scenă, Pepe.

10 sept. 2014, 13:18

Când tocmai se credea scăpată de necazuri, Oana este convocată din nou la Poliţie să dea explicaţii. Totul  i se trage de la Pepe, fostul ei soţ. De la divorţ, cei doi sunt în război continuu…cântăreţul a acuzat-o pe vedetă că i-a luat mai multe bunuri din casă, potrivit România TV.

La aceeaşi secţie de poliţie trebuie să ajungă în această după-amiază şi Pepe, dar s-a răzgândit şi şi-a trimis avocatul.

Nici măcar în faţa secţiei de poliţie Oana Zăvoranu nu a dat semne că s-ar fi cuminţit. Ea le-a făcut reoporterilor declaraţii spumoase. 

„Am dat o declaraţie pe care o solicitase pletosu’ rom, care are vreo patru copii pe care o să-i devoalăm … şi, ce crezi, s-a modificat modificarea. Adică, după ce a fost de acord să venim împreună, şi-a trimis doar avocatul, pentru că nu poate, nu ţine să aibă o confruntare cu mine”, a declarat vedeta după ce a ieşit de la ieşirea de la audieri.

Vedeta a mai spus că Pepe se fereşte să aibă o confruntare faţă-n faţă cu ea. „Mă îndoiesc că un personaj care ştie că minte din secunda când deschide gura şi până se culcă, că ar putea să povestească cum i-am luat eu forfecuţa, cleştişorul şi masuţa lux şi pufi şi iconiţele…I-am promis că îi dau cleştişorul de unghii, dar forfecuţa de pieliţe mi-o voi însuşi, deci, sunt o hoaţă. Cu vreo oră şi ceva înainte, s-a decis că nu vine …”, a mai spus Oana.

Ea susţine că a existat un „gentleman’s agreement” între avocaţi, dar şi între ea şi Pepe, dar că el nu a respectat-o.  Oana a mai spus că nu îi este frică să vină în faţa lui, dar că Pepe s-ar şti că este vinovat şi de aceea o evită.

Oana a făcut şi „inventarul” obiectelor despre care Pepe spune că i-au fost furate de Oana. Din spusele ei, rezultă că acestea ar fi: două sticluţe de mir, două iconiţe, două perne cu struţ, o măsuţă lux, un cleştişor de unghii şi o forfecuţă de pieliţe.