Oana Zăvoranu, DEZVĂLUIRI BOMBĂ. „Pepe a făcut orgii sexuale. Am filmări cu el, le pot arăta oricând”

Nici nu s-a încheiat bine nunta lui Pepe cu Raluca Pastramă că a şi început furtuna în căsnicia lor. Artistul ar fi fost filmat în timp ce făcea sex cu mai multe femei, iar înregistrările încă există.

23 iul. 2014, 08:20
Oana Zăvoranu, DEZVĂLUIRI BOMBĂ. „Pepe a făcut orgii sexuale. Am filmări cu el, le pot arăta oricând”

Oana Zăvoranu îi aduce acuzaţii grave fostului soţ. Conform ei, Pepe ar fi lăsat însărcinată o prostituată din Constanţa, scrie click.ro. Dezvăluirile au fost făcute de Oana Zăvoranu, precizând că poate proba oricând aceste afirmaţii.

Citeşte şi Oana Zăvoranu, declaraţie şoc: „Pepe M-A BĂTUT!”

„Pepe a făcut orgii sexuale. Am filmări cu el şi le pot arăta oricand. El mă înşela cu diverse femei. Are şi un copil cu una Suzi, damă de companie din Constanţa. Asta se întampla pe vremea în care eram căsătoriţi. În timpul căsniciei cu el, am fost sunată de o tipă, care mi-a confirmat relaţia şi care, pentru o anumită sumă de bani, dezvăluie tot. Nu am vrut să cred spusele ei, nu era îndeajuns de credibilă, încât să mă întâlnesc cu ea. Presa scria despre faptul că el ma înşela, dar acasă eram atat de proastă încat el ma hipnotiza şi mă făcea să nu cred nimic. Am pierdut şi bani mulţi că nu am vrut să îi fac rău imediat după divorţ”, a declarat Oana Zăvoranu.

Citeşte şi PEPE şi RALUCA, ATACAŢI DUR de OANA ZĂVORANU după NUNTĂ

„Cum reuşeşte să vă prostească pe toţi, cu presupusa lui fericire?”, s-a întrebat vedeta.

Interesant este că Oana Zăvoranu şi Pepe au divorţat după ce artistul a descoperit că fost soţia l-a înşelat cu Tudor Ionescu, zis Tudy. El a declarat la vremea respectivă că avea filmări cu Oana şi cu Tudy când făceau sex.


loading...