Oana Zăvoranu, dusă cu forţa la spital: „A leşinat de mai multe ori”

Oana Zăvoranu are problele grave în toate segmentele vieţii sale. Mai exact, după ce a aflat că mama sa este grav bolnavă, după ce a aflat şi noua decizie în dosarul în care este implicată, dar şi verdictul mediciilor asupra stării sale de sănătate, Oana Zăvoranu a plecat de acasă şi este ne negăsit. Însă, un prieten care a văzut-o ultima dată a făcut câteva dezvăluiri cutremurătoare despre starea în care se afla Oana Zăvoranu.

19 feb. 2015, 12:18
Oana Zăvoranu, dusă cu forţa la spital: „A leşinat de mai multe ori”

Oana Zăvoranu este de negăsit de mai bine de 24 de ore. Suferinţa acumulată în ultima perioadă şi-a pus amprenta pe psihicul şi sănătatea vedetei, care se pare că a încetat să mai lupte pentru visurile sale.

Oana Zăvoranu, de urgenţă la medic. Ce s-a întâmplat

Înainte ca artista să nu mai dea vreun semn de viaţă, se pare, că aceasta se întâlnise cu un vechi prieten. Acesta a fost rugat de către mai toate publicaţiiile mondene să dezvăluie starea actuală a Oanei Zăvoranu. Astfel, tânărul a declarat că Oana Zăvoranu a leşinat de nenumărate ori în ultima vreme şi că nu îşi poate reveni din traumele suferite în ultimul timp, scrie CanCan.ro.

„Oana este la pământ, în ultimele săptămâni a leşinat de mai multe ori. Apropiaţii ei au dus-o cu forţa la clinică, a fost pentru binele ei. Oana este din ce în ce mai rău, nu vrea să vorbească cu nimeni. Are cine să aibă grijă de ea”, a declarat tânărului pentru o emisiune tabloid de la Antena 1.

Citeşte şi  Oana Zăvoranu, atac DUR la Instanţa care a judecat Dosarul Vrăjitoarelor „Zâmbesc duşmanilor şi…!”