Oana Zăvoranu este în stare de şoc. Crede că i s-au făcut FARMECE

Descoperire macabră la cimitirul Oanei Zăvoranu. O găină decapitată a fost aruncată la doar câţiva metri de intrare. Oana nu este însă la primul incident de acest gen după ce a purtat un război îndelungat cu câteva vrăjitoare.

24 sept. 2015, 08:17
Oana Zăvoranu este în stare de şoc. Crede că i s-au făcut FARMECE

In urma cu cativa ani, Oana chiar a descoperit un pui mort de gaina chiar pe parbrizul autoturismului sau din parcare si, fiind convinsa ca cineva i-a facut farmece, a turnat urina dintr-o sticla pentru a alunga blestemul, scrie wowbiz.ro.

Citeşte şi Lovitură dură pentru averea Oanei Zavoranu. Vedeta riscă să piardă milioane de euro VIDEO

Gaina moarta se afla miercuri la doar cativa metri de intrarea in cimitirul Oanei, pe Bulevardul Metalurgiei din Bucuresti. In locul respectiv este o statie RATB si nimeni nu stie cum a ajuns pasarea acolo, mai ales ca in zona nu prea sunt gospodarii.

Gaina reprezinta in ocultism unul dintre cele mai puternice instrumente de magie neagra. Acestea sunt considerate ca fiind aducatoare de moarte, mai ales daca pasarea este atinsa de persoana in cauza sau se afla in casa sau in pragul casei acesteia. Se spune ca un astfel de blestem este foarte greu de inlaturat.