Oana Zăvoranu face acuzaţii grave. Vezi ce s-a întâmplat cu bunurile Mărioarei Zăvoranu

Oana Zăvoranu este supărată foc. Vedeta spune că bunurile pe care le avea Marioara Zăvoranu asupra ei, în spital, au dispărut. Ba mai mult, lipsesc cu desăvârşire şi lucruri foarte valoroase din casă.

21 apr. 2015, 16:29
Oana Zăvoranu face acuzaţii grave. Vezi ce s-a întâmplat cu bunurile Mărioarei Zăvoranu

„În geanta mamei mele am găsit o ojă, nişte ustensile de făcut manichiura şi suma de doar 35 de lei. Mama mea nu umbla niciodată cu atât de puţini bani. Oja nu era de firmă, nu am găsit nimic de firmă, iar mama mea nu cumpăra niciodată produse ieftine. Ea este o persoană care se parfuma mereu, nu am găsit niciunul din parfumuri. Portofelul era unul vechi, uzat, mama nu ar fi purtat aşa ceva. Nu cred că obiectele din geantă sunt ale mamei mele. Genata, într-adevăr, este a ei, că e de firmă, ochelarii sunt tot ai ei, sunt de firmă şi cumpăraţi de mine, doar atât”, a spus Oana, pentru „Acces Direct”.

De asemenea, oana spune că lipsesc şi bunuri din casa mamei sale.

„Am descoperit că lipsesc bijuteri în valoare de peste jumătate de milion de euro. O brăţară mare de aur bătută în diamante nu e. Lipsesc nişte ceasuri de zeci de mii de euro”, a spus Oana.

CITEŞTE ŞI Oana Zăvoranu, acuzaţii grave la adresa medicilor: „Nu mi-au zis că mama e atât de grav bolnavă” VIDEO

Mărioara Zăvoranu, mama Oanei Zăvoranu, a murit vineri dimineaţă, la Institutul Clinic Fundeni, unde era internată de trei luni, în Centrul de Uronefrologie şi Transplant Renal, din cauza mai multor afecţiuni.

Mama Oanei Zăvoranu avea insuficienţă renală cronică şi era în programul de hemodializă din vara anului trecut. De asemenea, Mărioara Zăvoranu avea boli cardiace şi hepatice, ea fiind internată în Centrul de Uronefrologie şi Transplant Renal din 20 ianuarie.

CITEŞTE ŞI Interviu cutremurător cu Marioara înainte de moarte. „Cred într-o putere supranaturală care…” VIDEO


loading...