Oana Zăvoranu i-a desfiinţat pe Smiley și pe Gina Pistol. „Dacă dăm vreun ban pe ceva nu mai suntem noi!”

Oana Zăvoranu îi atacă de ceva timp pe cei care promovează diferite produse pe rețelele sociale, iar acum a vorbit în stilul său caracteristic despre Gina Pistol și Smiley.

08 iul. 2021, 16:42
Oana Zăvoranu i-a desfiinţat pe Smiley și pe Gina Pistol. „Dacă dăm vreun ban pe ceva nu mai suntem noi!”

Oana Zăvoranu i-a desfiinţat pe Smiley și pe Gina Pistol.  Cei doi au fost luaţi la ţintă după ce în ultima perioadă au promovat mai multe produse pe conturile de socializare. Gina Pistol a promovat mai multe produse în ultima perioadă. De la diferite obiecte pentru copii, până la creme, pastile sau ceaiuri.

Oana Zăvoranu i-a desfiinţat pe Smiley și pe Gina Pistol

În cel mai nou episod al emisiunii sale de pe YouTube, Oana Zăvoranu a vorbit despre vedetele care promovează diferite produse pe rețelele de socializare. Printre cei vizați s-au numărat Smiley și Gina Pistol. După ce le-a făcut câte o scurtă prezentare, Oana Zăvoranu a remarcat că iubita artistului a suferit o transformare radicală după ce a născut. „Ginuța s-a schimbat foarte tare din momentul ala în care și-a dat seama că este doamna Gina Pac Pac Omul a lui Smiley. Omul a început să forjeze, tăticule, tot ce mișcă pe acest pământ. De la mâncărică… de astea pentru copii.(…) Această familie se vrea a fi pe un high așa. După ce s-a născut copilul, schimbare de 360 de grade. Ginuța este într-o stare și e supărată fleașcă că e greu cu copilul, e greu să fii și mamă la copil și nevasta la iubit, nu. iubită la iubit, și mai ales dacă iubitul e Smiley Omul și s-a apucat să facă ce știe ea mai bine… mocangeală la tot, de la A la Z”, a spus Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu a încercat să se sinucidă. „Am fost resuscitată de mai multe echipe de medici”

Oana Zăvoranu le-a explicat fanilor când crede ea că Gina și Smiley își vor arăta copilul. Totul este o strategie, spune actrița. „Așteaptă să vină o poate revistă generoasă, vreo televiziune (…) și în momentul în care va fi destul de generoasă suma, ce credeți? Minune! Surpriză! Și ei o vor arăta pe cea mică, pentru că… la cerere o s-o bage, la cererea voastră pentru că ne-ați scris foarte mulți că sunteți curioși să vedeți dacă seamănă cu mine sau cu Omul, Smiley Omul, ne-am hotărât să o arătăm”, a mai declarat Oana Zăvoranu.