Oana Zăvoranu îşi pune silicoane pe semnătură. Este a şaptea operaţie la sâni

E anul schimbărilor pentru Oana Zăvoranu! A îngropat securea războiului după ce s-a despărţit cu scandal de Pepe, se pregăteşte să revină ca actriţă direct pe marile ecrane într-un thiller psihologic, lansează prima colecţie de haine care îi poartă semnătura şi vrea să facă mici ajustări de ordin estetic.

23 mart. 2014, 09:23
Oana Zăvoranu îşi pune silicoane pe semnătură. Este a şaptea operaţie la sâni

Oana Zăvoranu (40 de ani) se pregăteşte pentru a şaptea operaţie la sâni. Din 2005, sexoasa brunetă a tot trecut pe la cabinetul medicului estetician pentru a-şi pune implanturi mamare sau pentru a renunţa la ele. În prezent, fosta soţie a lui Pepe, are silicoane, însă nu este mulţumită de forma lor.

Citeşte şi Oana Zăvoranu nu vrea să mai stea la mâna nimănui. Vezi ce DECIZIE DE ULTIMĂ ORĂ a luat bruneta

„Nu am nicio problemă de sănătate, nu mi s-au deplasat, aşa cum au păţit alte femei, nu am dureri, vreau doar să arate altfel sânii mei. Intenţionez să le schimb forma, nu mărimea. În prezent am silicoane de 200 de mililitri şi nu îmi doresc să-mi pun implanturi mai mari.

Nu vreau să fac ceva vulgar. Este o operaţie pe semnătură, ţinând cont că este a şaptea intervenţie chirurgicală, cu anestezie generală” , a mărturist bruneta pentru Click.

Oana Zăvoranu a luat legătura deja cu un medic estetician. Bruneta se va opera la clinica doctorului vedetelor, Abu Bakr Kasem, iar intervenţia chirugicală va avea loc în următoarele săptămâni.

Dragostea i-a luat minţile? O vedetă de la noi şi-a arătat lenjeria în direct la TV