Oana Zăvoranu, JIGNIRI GRAVE la adresa la Oanei Roman. Este SCANDALOS

Oana Zăvoranu  nu și-a putut stăpâni simțul critic și a vrut să desființeze multe vedete, publicând un mesaj pe Facebook.

23 nov. 2017, 07:49
Oana Zăvoranu, JIGNIRI GRAVE la adresa la Oanei Roman. Este SCANDALOS

Oana Zăvoranu a atacat vedetele care primesc bani degeaba sau sunt sponzorizate de anumite trusturi tv pentru a fi promovate, astfel că a postat pe Facebook un mesaj în care înjosește vedete precum Oana Roman, Lora, Adelina Pestrițu, Ruby și Daniela Crudu.

După ce a renunţat la silicoane, Oana Zăvoranu a pozat goală! Imaginea a ajuns pe reţelele de socializare

Oana Zăvoranu o numește „Onuca Pateuț” pe Oana Roman. Aceasta îi comentează ultimele apariții și faptul că, recent, Oana Roman a ajuns la spital din cauza faptului că a căzut peste mâna ei și a trebuit să și-o pună în gips.

„Nu pot să nu vorbesc de Onuca Pateuț care pe lângă că mocangește tot, acum, păzea!!!!! Se ocupă cică, de restaurante, dar nu cred că patronii au fost foarte inspirați în alegerea lor, dar de unde să știe bieții oameni ce fomiță are ea din naștere…. Că nu cred că mai apucă să servească ceva la clienți de mâncare… Amin! Că dacă e ea acolo Onuca, cu pofta ei de mâncare (pe sistem nervos, că nu mai e ta-su Prim Ministru, că știe săracul Petrică de ce a plecat de nebun și nu s-a mai uitat înapoi)… rade tot ce-i apare în cale… Însă se mai milogește și ea, mititica, pe la tv și mai capătă și ea, ceva, în calitate de mai nou… țineți-vă tare de fotollii și de covoare… PR! Onuca e și PR acum, când nu îi este foame, și nu se împiedică cu stângul peste dreptul prin căsuță, de ajunge la urgență cu mâna  fracturată și în gips… Offfff, că mâna ei de mână… era sub ea acolo, când ea, s-a prăvălit ca o mică balenă peste mânuța ei! Cuvântul de ordine e MOCA!”, a scris Oana Zăvoranu pe Facebook.