Oana Zăvoranu, scandal cu Pepe: „Îi arăt că tot eu sunt şmekeră şi şefa lui… sâc!”

A trecut o perioadă bună de timp în care Oana Zăvoranu şi Pepe nu s-au mai jignit şi nici acuzat de lucruri care mai de care mai grave. Tocmai din acest motiv, flacăra războiului dintre cei doi s-a reaprins, iar toată lumea crede acum că noul conflict va fi unul grav şi de lungă durată.

26 ian. 2015, 15:20
Oana Zăvoranu, scandal cu Pepe: „Îi arăt că tot eu sunt şmekeră şi şefa lui… sâc!”

După ce a pierdut procesul intentat de Pepe pentru calomnie, Oana Zăvoranu s-a trezit executată silit şi cu contul gol. Toate acestea au pornit după divorţul celor doi, când Oana Zăvoranu îi adresa lui Pepe doar injurii şi calomnii, scrie CanCan.ro.

Săturat de toate acestea, Pepe a intentat demersurile necesare pentru a o da în judecată pe fosta soţie pentru calomnie. În urma procesului, solistul latino a câştigat şi aşteaptă ca Oana Zăvoranu să-i dea daunele din acest proces. Cum actriţa a întârziat cu plata, recent aceasta a fost executată silit. Astfel, Oana Zăvoranu după ce şi-a alimentat contul cu 500 de euro a fost plăcut surprinsă să constate că banii aceia i-au fost imediat retraşi din cont şi trimişi către Pepe. Pentru că acest lucru nu putea trece fără a fi făcut public, Oana Zăvoranu şi-a postat şi un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care îşi transune supărarea în stilul caracteristic.

 
„Acum 2 zile am pus la mişto 500€ într-unul din conturile mele pentru că eram sigură că madam gont s-a aliat de data asta cu ţigănuşul, cu privire pierdută, Păscuţu, şi mă execută ea pentru ca îl reprezintă, fireşte cu totul întâmplător, ca o coincidenţă, pe ţigănuşul nepieptănat Pascu, în dosarul în care eu trebuie să îi dau 10.000 ron că l-am calomniat nevoie mare, făcându-l ţigan.

Aşa că madam asta, chiar acum căteva momente a muşcat momeala mea şi, pândind conturile mele, tocmai ce mi-a luat 455€ din contul meu de euro şi i-a virat, draguţa infractoare, la ea în cont, că ea e corectă. Îi voi arăta lui Ionuţ cel cu coc şi bigudiuri în păr şi tuns cu ciobul, că tot eu sunt şmekeră şi şefa lui…sâc!”, a scris Oana Zăvoranu pe Facebook.

Citeşte şi  S-a aflat adevăratul motiv pentru care Pepe şi Oana Zăvoranu au divorţat