Oanei Roman i s-a propus să îşi opereze stomacul pe gratis. Ce decizie a luat vedeta. „M-a rugat frumos….”

Oana Roman a suferit zilele trecute un accident în casă. Vedeta a căzut în casă și s-a ales cu mâna bandajată. 

10 nov. 2017, 09:17
Oanei Roman i s-a propus să îşi opereze stomacul pe gratis. Ce decizie a luat vedeta. „M-a rugat frumos….”

Vedeta se simte mult mai bine și mai poartă bandaje, scrie spynews.ro. Totul a fost un incident care acum nu îi mai face probleme.

Citeşte şi Viorel Lis, operat de urgenţă. Oana Lis l-a dus la 4 dimineaţa la urgenţe

„M-am împiedicat, am căzut, m-am lovit, nu am mâna ruptă. Am purtat un fel de fașă două zile”, a povestit Oana Roman.

Și, întrebată de ce nu apelează la operația la stomac pentru a slăbit, Oana Roman a povestit că nu își dorește să facă această intervenție, deși o putea face pe gratis.

„Noi avem un prieten comun care a făcut această operație și m-a bătut și pe mine la cap. Nu eram deloc convinsă că vreau să fac chestia asta. M-a rugat frumos. Mă duc la respectivul, la consultație. O consultație care costă 500 de lei și durează 15 minute și domnul ăla mă cântăreste, mă măsoară. Îmi spune că am un surplus (…) Îmi zice Eu te operez, gata.

Citeşte şi Ozana Barabancea a trăit o adevărată dramă după operaţia de micşorare a stomacului: „Am avut dureri…”

Costă enorm, multe mii de euro. Plec acasă, dar i-am spus Nu te supăra pe mine, eu am venit pentru tine. Trece o perioadă și mă sună un realizator de televiziune să-mi propună să fac această operație. Am spus că nu vreau, eu nu am de slabit 30-40 kile. E o operație care poate avea repercusiuni și nu mă interesează să fac acest lucru. Nu l-am făcut. Puteam să o fac, dar trebuia să mă duc la televizor pentru chestia asta. Nu mi-am dorit niciodată să fac această operație. Cunosc oameni care au făcut această intervenție, dar într-adevăr au probleme”, a mai spus vedeta.