Oana Zăvoranu, atac murdar la Simona Gherghe şi Adelina Pestriţu

Oana Zăvoranu le-a făcut cu "ou și cu oțet" pe cele două prezentatoare tv. Despre Simona Gherghe a zis, printre altele, că-i ”născută oripilată”, iar de Adelina Pestrițu "că este virgină în urechea dreaptă". 

05 nov. 2015, 14:05
Oana Zăvoranu, atac murdar la Simona Gherghe şi Adelina Pestriţu

Oana Zăvoranu a lansat un atac fără precedent la adresa Simonei Gherghe și a Adelinei Pestrițu, scrie libertatea.ro. Ea le-a făcut pe cele două în toate felurile, într-o discuție publică, avută cu fanii săi virtuali.

„Păi de asta sunt incomodă si n-au loc de mine….că nu mint ca ordinara și nu mă prefac ca toate cititoarele de prompter care au dansat pe boxe prin Ibiza, și acum o ard prin emisiuni tv și sunt marioameni de televiziune, sau au dat kilometrajul peste cap de cât „oral” au făcut prin birourile de la etajele superioare.

Citeşte şi Simona Gherghe, revoltată după protestul de amploare din Bucureşti: „N-au înţeles nimic”

Păi e una Adelina Pestrițu…ce, mă feresc, sau ce?

Da acum e ‘corectă și cinstită’, și virgină chiar”.
„Adeluța se împarte egal între șefii săi”
„Cum nu știi de ea? Păi șefii turci o au în birou…în poză, firește, în ramă.

Vaaaai….Adeluța….e sârguincioasă și se împarte egal între șefii ei. Îi ascultă pe toți trei… Îi serveste’ cu respect, la modul că nu le iese din (de) sub (supt), din cuvânt… sau birouri, și este foarte, foarte ‘perspicacă’ că știe să zică o frază în două ore, când i se permite în cască.
Dar nu-i așa, ea nu a trăit nici cu Borcea, nici cu George Țiganu’…nici cu zeci de bărbați, că a știut să pară ‘inocentă’….că e oripilată de femeile care trăiesc cu țigani… Nuuuuu….ea e virgină în urechea dreaptă și a ajuns ‘sus’ pe puterile ei de ‘jos’.

Citeşte şi Oana Zăvoranu, PRIMELE DECLARAŢII după ce Pepe a fost faţă în faţă cu fostul ei amant

„Gherghe are ochelari ca mamaie”

Simona Gherghe nu a scăpat nici ea atacului Oanei Zăvoranu. „Da și Gherghe care are ochelari ca mamaie și buba pe nas ca un muc e foarte, foarte ‘desteaptă’, dacă moare prompterul sau se strica casca, se ia publicitate.

Simonica e născută oripilată, pentru că pe ea o oripilează și aerul, și fixativul, și apa că e uda…Și scaunul, că având picioarele foarte, foarte scurte nu ajunge cu ele pe podea, și ăia de la pitici nu au vrut neam să-i dea unul (și a plâns în ziua aia), ea e oripilată de orice”..