Obama a distrus toate eforturile de NORMALIZARE a RELAŢIILOR cu Rusia

Preşedintele american Barack Obama a anihilat, prin acţiunile din ultima vreme, eforturile în vederea normalizării relaţiilor dintre Rusia şi SUA, este de părere directorul adjunct al Departamentului de informaţie şi presă al Ministerului de Externe al Rusiei, Maria Zaharova, informează RIA Novosti, citată de Agerpres.

02 oct. 2014, 14:59
Obama a distrus toate eforturile de NORMALIZARE a RELAŢIILOR cu Rusia

În opinia Mariei Zaharova, exprimate la postul de radio Russkaia Slujba Novostei (RSN), Obama ‘a anihilat eforturile depuse ani de zile de cele două ţări – de experţi, diplomaţi, cercetători şi politicieni – în vederea normalizării relaţiilor’ bilaterale.

Citeşte şi Vladimir Putin: Rusia şi SUA îşi pierduseră încrederea reciprocă înaintea crizei din Ucraina

‘În virtutea ambiţiilor sale politice, a insatisfacţiei politice sau a iritării pe ceva, un om ia şi pune cruce pe eforturi care au durat ani de zile, care au fost făcute cu greu, pentru că mulţi ani între ţările noastre nu exista înţelegere’, a subliniat Zaharova.

Citeşte şi Vladimir Putin: Nimic nu împiedică normalizarea relaţiilor între Rusia şi Occident

‘Este păcat că din cauza cine ştie cărei, în opinia mea, deja slăbiciuni politice, unii supun unor greutăţi şi dificultăţi vieţile oamenilor din ţara lor’, a spus Maria Zaharova