Obama a purtat acelaşi smoching timp de 8 ani şi nimeni nu şi-a dat seama de asta

Indiferent unde mergem, el îşi pune acelaşi smoching, spune Michelle Obama despre fostul preşedinte al SUA. Stilul vestimentar al lui Barack Obama nu a fost unul aventuros, care să-l scoată în evidenţă în vreun fel, ci mai degrabă unul simplu, dar care a câştigat admiratori.

13 iun. 2017, 12:17
Obama a purtat acelaşi smoching timp de 8 ani şi nimeni nu şi-a dat seama de asta

În acest context vestimentar, Michelle Obama a dezvăluit la o conferinţă Apple că soţului ei i-a plăcut atât de mult jacheta de la smoching încât a purtat-o la toate ocaziile, timp de opt ani de zile, cât a fost preşedinte al SUA.

Fosta Primă Doamnă a SUA a explicat că în timp ce ţinutele ei erau examinate cu scrupulozitate de fiecare dată, soţul ei a reuşit să scape mereu de ochii atenţi ai criticilor modei, deşi a purtat acelaşi smoching atâţia ani, potrivit Mediafax.

Citeşte şi Melania Trump şi fiul ei, Barron, s-au mutat la Casa Albă VIDEO

„Nu e corect, indiferent ce facem, unde mergem, el îşi pune acelaşi smoching”, a spus Michelle, în timpul unei conferinţei Apple’s Worldwide Developers, de săptămâna trecută. „Acum oamenii îmi fotografiază pantofii, brăţările, tot ceea ce port, dar opt ani de zile nu au comentat asupra faptului că el a purtat acelaşi smoching”, a glumit Michelle, potrivit The Independent.