Obiceiuri ale cuplurilor neatinse de gelozie

Ai obiceiul să îţi faci griji că partenerul te-ar putea înşela? Simţi că iei foc când stă de vorbă cu alticineva şi nu pui geană pe geană dacă ajunge acasă târziu, gândindu-te că este cu altcineva? Sunt semne clare de gelozie. Însă există cupluri pentru care gelozia nu există. Iată ce obicieuri au acestea.

28 iun. 2016, 09:45
Obiceiuri ale cuplurilor neatinse de gelozie

Nu se supără dacă partenerul dansează cu altcineva

Într-un cuplu neatins de sămânţa geloziei, niciunul dintre parteneri nu se supărăr dacă celălalt dansează cu altă persoană sau dacă flirtează cu altcineva. Acesta este un semn de încredere nu numai în aprtener, ci şi în propria persoană. De aceea, nu simţi că altă persoană îţi poate ameninţa relaţia şi îi dai partenerului tău toată libertatea de care are nevoie.

Nu sunt deranjaţi de prieteniile cu persoane de sex opus

În cazul în care cel mai bun prieten al tău este un bărbat, iar cea mai bună prietenă a lui este o femeie şi pe niciunul dintre voi nu vă deranjează acest lucru, atunci este clar că nu există niciun semn de gelozie. O astfel de relaţie este una sănătoasă şi pentru că nu există nciun motiv de dispută între voi. Nu vezi nicio ameninţare în faptul că parteenrul tău are o prietenie frumoasă cu o persoană de sex opus. Din contră, ţi se pare un gest firesc.

Când cineva îţi spune că ai alături o persoană frumoasă, te bucuri

Un alt obicei al cuplurilor care nu lasă gelozia să le afecteze relaţia: atunci când o persoană de sex opus îi face un compliment partenerului sau partenerei te simţi în al nouălea cer, pentru că ştii ce comoară ai lângă tine. Nu vezi lucrul acesta ca pe o ameninţare, ca pe un flirt, cum se întâmplă în cazul cuplurilor geloase.

De asemenea, nu te superi dacă partenerul îţi vorbeşte despre cât de frumoasă este actriţa sau actorul preferat.

Aveţi un cerc de prieteni diferit

Faptul că sunteţi un cuplu nu înseamnă că trebuie săa veţi acelaşi cerc de prieteni. În cupluril în care nu domneşte gelozia niciunul dintre parteneri nu se supără dacă celălalt are un grup de prieteni cu care iese singur, indiferent dacă este vorba despr epersoane de la serviciu sau despre alţi cunoscuţi.

Află și alte trucuri să scapi de gelozie pe clicksanatate.ro