Obiceiuri ale femeilor care distrug viaţa amoroasă a cuplului

Dintre toate nevoile umane – somn, mancare, crearea prieteniilor – sexul pare sa fie cea mai complicata.

05 apr. 2017, 06:04
Obiceiuri ale femeilor care distrug viaţa amoroasă a cuplului

Sexul te face sa te simti bine. Totusi, exista numerosi factori atat fizici, cat si psihici ce iti pot afecta viata sexuala. La barbati, anumite probleme medicale, de la boli de inima la diabet si obezitate, pot duce la disfunctii erectile, deci la afectarea vietii sexuale. Alte ori, problemele erectile pot avea la baza motive psihice sau chiar lucruri pe care le face partenera fara sa isi dea seama de repercusiuni.

Iata in continuare niste lucruri care aparent nu au legatura cu sexul dar pot sa scadea nivelul dorintei sexuale a barbatului.

E prea apropiata de prietenii lui

Un studiu recent pe 3000 de persoane arata ca apropierea dintre partenera si prieteni, il poate face pe barbat gelos si astfel se poate ajnuge la disfunctii erectile. Asta este valabil in mod special in cazul barbatilor mai in varsta care sunt predispusi problemelor de acest fel.

Sfaturi pentru ea: Barbatul este posesiv si orgolios adesea si nu apreciaza prietenia dintre partenera lui si prietenii sai, asa ca ai grija ca incercand sa faci un bine s-ar putea sa iti faci mai rau.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.