Obiceiuri ale oamenilor irezistibili

Cu siguranta ca printre cunostintele tale se afla si o persoana extrem de norocoasa. Genul care si pe patul de moarte poate sa obtina tot ce-si doreste. Care lumineaza orice incapere in care intra. Acest tip de persoana poate obtine multe succese in viata datorita atitudinii, carismei si a bunatatii de care da intotdeauna dovada. Zambetul sau transmite incredere, compasiune si bucurie. Poate ca te-ai intrebat deseori care este diferenta dintre o astfel de persoana si ceilalti oameni.

11 oct. 2016, 20:07
Obiceiuri ale oamenilor irezistibili

Dr. Travis Bradberry, autor al cartii Emotional Intelligence 2.0 a studiat mult ani conexiunile emotionale dintre oameni. El a descoperit ca exista cateva caracteristici de baza pe care le au oamenii carismatici.

„Cand oamenii cu influenta vorbesc, cuvintele lor se raspandesc pretutindeni si de aceea inspira si influenteaza pe ceilalti sa exploreze noi idei ori sa gandeasca diferit despre munca lor”.

Oamenii care stiu cum sa se faca placuti sunt constienti de modul in care isi trateaza semenii. Au credinta ca „aroganta distruge orice relatie”. Oamenii irezistibili nu se comporta ca si cum ar fi mai buni decat tine. De fapt, cred ca toata lumea are abilitatea de a avea succes si de a-si crea viata visata. Inca cum ai putea si tu sa te transformi intr-o astfel de persoana?

Iata cateva lucruri pe care oamenii irezistibili le fac diferit.

Trateaza pe toata lumea cu demnitate si respect
Oamenii irezistibili nu-i pun la pamant pe ceilalti. De fapt, sunt atat de placuti pentru ca au abilitatea de a trata in aceeasi maniera un om al strazi, dar si un antreprenor de succes. Pentru oamenii irezistibili, nu exista clasa sau status care sa ne separe. Cu totii facem parte din rasa umana.

Nu barfesc
Persoana carismatica nu simte nevoia sa barfeasca, nu vrea sa fie in centrul atentiei cu orice pret. Intotdeauna da tot ceea ce este mai bun in ea si, in acelasi timp, permite si altora sa straluceasca.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO