Obiceiuri bizare de Crăciun. Unde se îmbodobeşte bananul şi ce pariuri se pun în Suedia

Craciunul inseamna sarbatoare, oferire si primire de cadouri, colinde si mese bogate. Sunt atat de multe elemente diferite care contribuie la sarbatoarea Craciunului: sarmalele, cozonacul, atarnarea sosetelor rosii, lasarea prajiturelor si a laptelui pe masa pentru a-i cinsti pe Mos Craciun si pe renii sai, deschiderea cadourilor sub brad si distractia alaturi de membrii familiei si a prietenilor.

20 dec. 2017, 07:03
Obiceiuri bizare de Crăciun. Unde se îmbodobeşte bananul şi ce pariuri se pun în Suedia

In India, numai 2,5% din populatie este crestina. Crestinii de aici ofera cadouri si au masa incarcata cu bunatati ca si in restul lumii, insa din cauza ca in India nu se gasesc brazi ori pini pentru a fi decorati, de obicei, impodobesc un banan sau un mango. De asemenea, frunzele acestor pomi sunt folosite pentru decorarea caselor.

Arunca pantoful si te casatoresti (in Cehia si Slovacia)
Daca nu doresti sa petreci inca un Craciun singura atunci incearca asta: stai cu spatele la usa si arunca pantoful peste umar chiar in ziua nasterii Domnului! Daca pantoful aterizeaza cu varful catre usa… felicitari… te vei casatori in curand! Insa nu stii cat va trece pana sa il intalnesti pe Fat Frumos.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.