Obiceiuri care îţi pot distruge relaţia de cuplu

Cu totii avem plusurile si minusurile noastre, obieceiuri care incanta partenerul sau care, dimpotriva, aproape ca il scot din minti. Pentru a mentine relatia, cel mai bine ar fi sa existe cat mai multe obiceiuri placute si cat mai putine neplacute.

30 nov. 2016, 20:04
Obiceiuri care îţi pot distruge relaţia de cuplu

Potrivit unui sondaj realizat in 2003, 15-20% dintre cupluri nu mai fac sex dupa ce se casatoresc, media ajungand la 10 partide pe an. Motivele sunt diverse: fie lipsa intimitatii, fie problemele medicale, fie oboseala excesiva.

Indiferent care ar fi cauza, cel mai bine ar fi sa remediati problema intrucat lipsa sexului intr-un cuplu poate duce la ruptura lui.

Nu te mai ingrijesti

Multe persoane dupa casatorie incep sa neglijeze aspectul fizic. Bazandu-se pe principiul „Nu ma mai alege nimeni”, multi oameni, atat femei cat si barbati, nu mai acorda atentie acestui capitol din viata lor, considerand ca dragostea lor a depasit de mult de aspectul fizic. Insa, fie ca va place sau nu, partenerului ii va fi dor de persoana sexy de care s-a indragostit candva si o va vrea inapoi. Iar daca n-o va gasi, o va cauta in alta parte.

Orice efort minim va avea efecte maxime: machiaj din cand in cand, o tunsoare moderna, manichiura desavarsita, muschi tonifiati sau o burta mai putin proeminenta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.