Obiceiuri ciudate pe care femeile le au atunci când se îndrăgostesc

Îţi mai aminteşti când desenai inimoare pe ultima pagina a caietelor în timpul orelor, suspinând după un băiat care ţi-a picat cu tronc? Acesta a fost doar începutul obiceiurilor ciudate pe care începi să le ai imediat ce te îndrăgosteşti, fie că le conştientizezi sau nu.

22 iul. 2014, 07:31
Obiceiuri ciudate pe care femeile le au atunci când se îndrăgostesc

Sub efectul proceselor biochimice care se declanseaza cand incepi sa iubesti, incepi sa te comporti putin diferit, la fel ca oricare alta persoana care se indragosteste cu adevarat. Aceste schimbari nu trebuie sa te stanjeneasca, insa este util sa te autoanalizezi si sa inveti sa iti cunosti mai bine emotiile declansate de sageata lui Cupidon.

Iata ce obiceiuri ciudate adopta, in general, femeile care se indragostesc.

1. Despici firul in patru

Misterul si nesiguranta de la inceputul unei relatii cu un barbat sunt ca o sabie cu doua taisuri: pe de o parte, te incita si iti ridica la maximum nivelul de adrenalina, iar pe de cealalta parte, te determina sa ii analizezi orice miscare si cuvant, pentru ca nu poti sti cu adevarat ce gandeste.

Incepi sa ii interpretezi obsesiv toate actiunile, sa ii urmaresti orice gest si sa cauti mesaje ascunse in lucrurile pe care ti le spune, deoarece ai vrea sa patrunzi cumva in mintea lui si sa stii ce intentii are cu adevarat.

2. Esti mai neindemanatica decat de obicei

Inainte sa pleci la intalnire, iti spui tie insati ca trebuie sa fii cat mai relaxata, sa nu pari disperata si coplesita de emotii. Imediat ce va intalniti, planul tau rational se duce pe apa sambetei: nu stii cum sa spargi gheata si sa incepi o conversatie, te balbai, faci glume mai nereusite decat de obicei, te impiedici cand cobori din masina etc.

Tocmai pentru ca simti ca autocontrolul tau si-a luat o vacanta fara preaviz, te straduiesti din rasputeri sa te comporti perfect si te preocupa excesiv postura ta corporala, cum iti sta parul sau cum gesticulezi in timp ce vorbesti.

Citeşte continuarea pe Ele.ro.