Obiceiuri din cauza cărora poţi face celulită. Iată ce trebuie să eviţi

Tu știi care sunt acele obiceiuri din cauza cărora poți face celulită? Specialiștii atrag atenția! Sunt unele lucruri pe care ar fi bine să le eviți. Asta pentru a nu avea probleme în timp cu celulita. Este inestetică și îți poate da bătăi de cap. Iată ce este bine să eviți.

13 aug. 2018, 16:23
Obiceiuri din cauza cărora poţi face celulită. Iată ce trebuie să eviţi

Tocurile înalte. Cu siguranță sunt unele momente în care este necesar să le porți. Sau îți dorești să fii elegantă și să arăți bine. Dar, dacă încalți frecvent pantofi cu toc, atunci mușchii picioarelor vor fi constant în tensiune. Circulația sângelui va fi îngreunată. Este recomandat să nu stai pe tocuri mai multe ore la rând. Când știi că stai în picioare, cel mai bine ar fi să poți ceva lejer, confortabil.

Și băile fierbinți pot fi de vină pentru apariția celulitei. Deși aduc acea stare de bine, deși te relaxează, încercă să nu faci abuz. Pot avea și efecte negative asupra corpului. Sunt recomandate dușurile și băile la temperaturi cuprinse între 28 și 30 de grade Celsius. După aceea, este recomandat să fie folosită cremă pentru fermitatea corpului.

Dacă stai prea mult timp picior peste picior, atunci celulita îți poate da băti de cap. Acest obicei duce la crearea unei presiuni aupra vaselor de sânge. Sângele nu va mai circula așa cum trebuie. Așadar, evită să stai prea mult timp în această poziție.

Citeşte mai mult pe teotrandafir.com