Obiceiuri matinale care te ajută să slăbeşti

Toata lumea spune ca micul dejun este cea mai importanta masa a zilei, insa numai o parte din aceasta afirmatie este adevarata. Mai trebuie adaugate multivitamine si o rutina care sa conduca atat la stare de bine, cat si la o mai buna functionare a metabolismului.

12 apr. 2017, 06:05
Obiceiuri matinale care te ajută să slăbeşti

Imediat ce te trezesti iesi afara, in lumina soarelui. Specialistii spun ca cea mai mare doza de vitamina D se produce in organism din lumina solara. Soarele nu te ajuta doar sa-ti imbunatatesti starea de spirit si sa te simti mai energic, mai motivat, ci si sa-ti imbunatatesti rata metabolismului si sa-ti stabilizezi ritmul circadian. Pentru rezultate optime, 20-30 de minute petrecute zilnic in soarele diminetii sunt suficiente.

Consuma proteine

Nu este suficient sa bei doar o cafea dimineata. Ai nevoie de alimente pentru a avea „combustibil” pana la pranz. Un consum de proteine nu te ajuta doar sa te simti satul mai mult timp, insa te ajuta si la constructia muschilor. In plus, daca mananci sanatos dimineata, esti mai putin tentant sa mananci junk-food pe parcursul zilei.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.