Obiceiuri tipic masculine, care le enervează pe neveste

Este foarte important pentru bărbaţi să ştie care dintre lucrurile pe care le fac sau le spun le deranjează pe partenerele de viaţă. Până la urmă, succesul unei relaţii depinde de acest lucru, iar pentru bărbaţii este la fel de important să-şi înţeleagă soţiile şi să ajungă împreună la un punct comun.

03 mart. 2013, 21:52
Obiceiuri tipic masculine, care le enervează pe neveste

1. Ţii minte o mulţime de lucruri despre sport, însă uiţi cu desăvârşire ce ţi-a spus ieri

Soţia ta trebuie să înţeleagă faptul că relaţia ta cu lumea sportului are mult mai mulţi ani decât căsnicia voastră, plus anii în care eraţi doar prieteni. Parcă dintotdeauna ai fost o adevărat enciclopedie sportivă, în schimb discuţiile cu soţia ta despre sentimente şi despre lista cu ceea ce ai de făcut durează doar de câţiva ani. Aşa că nu este de mirare că uneori nu-ţi mai aminteşti nimic în legătură cu acestea. Cel mai bine este ca în timpul discuţiilor să-i aprobi spusele astfel încât să nu pări că eşti cu gândul la meciurile din acestă seară.

2. Ieşi des cu colegii şi, astfel, îi dai de bănuit că ai o relaţie la serviciu

Orice bărbat responsabil se va feri ca dracu’ de tămâie să aibă o relaţie cu o colegă de serviciu. În cazul în care o face îşi riscă atât căsnicia, cât şi jobul. Înainte de a călca pe bec, ar fi bine să-ţi pui nişte întrebări: „Este ok să iau prânzul cu colegă cu care am o aventură?”, „Dar să ieşim la o băută după orele de program chiar cu tot grupul de la birou?”, „Pot fi suspiciuni dacă vom călători împreună?”, „Încep colegii să bănuiască ceva?”. Răspunsurile sunt greu de dat şi de către o femeie care este mult mai subtilă decât ar putea visa vreodată un bărbat, darămite pentru un bărbat.

3. Îţi aperi cu înverşunare mama

Una dintre întrebările la care cele mai multe femei ar vrea să ştie răspunsul este de ce bărbaţii nu pot tolera nici o remarcă negativă la adresa mamei. Răspunsul este simplu: mamele sunt sacre pentru ei întrucât sunt primele femei din viaţa lor. În plus, acestea şi-au petrecut tinereţea hranindu-i având grijă să nu se îmbolnăvească şi să-i facă fericiţi. Iar când aceştia au fost adolescenţi le-au făcut o mulţime de probleme şi, într-un fel, acum încearcă să se revanşeze. Însă, mai presus de orice, nici un bărbat nu-şi doreşte un război între femeile pe care le iubeşte şi nu suportă ca una dintre ele s-o vorbească de rău pe cealaltă. Tocmai de aceea, cel mai bine este ca soţia să-i lase mama în pace, mai ales dacă această nu încearcă cu înverşunare să aibă o influenţa covârşitoare în viaţa lor.

Cite;te continuarea pe http://sfatulparintilor.ro/familie-parinti/casnicie-cuplu/pentru-barbati-5-obiceiuri-tipic-masculine-care-le-enerveaza-pe-neveste/