Obiceiurile ciudate din viaţa lui Vladimir Putin. Ritualurile la care nu renunţă niciodată

Vladimir Putin nu se ridică din pat înainte de prânz, iar de micul dejun nu se atinge înaninte ca ca mâncarea să fie verificată de specialişti pentru a nu fi otrăvită.

19 mart. 2022, 13:12

Lui Vladimir Putin refuză să se ridice din pat înainte de prânz. Imediat după, preşedintele rus serveşte micul dejun, însă nu înainte ca mâncarea să fie verificată de specialişti pentru a nu fi otrăvită, relatează publicaţia britanică DailyStar.

De pe masa liderului de la Kremlin nu lipseşte brânza de vaci, omleta sau terciul. Adesea serveşte şi ouă de prepeliţă, mai scrie sursa citată. De lângă acestea nu lipseşte şi sucul de fructe.

Totul este proaspăt, legumele şi fructele fiind culese de pe terenurile Patriarhului Kiril, mai arată sursa citată.

Micul dejul se încheie cu o cafea.

Citeşte şi: Vladimir Putin a purtat o geacă de aproape 13.000 de euro la discursul ţinut pe stadion, unde le-a promis ruşilor că vor câştiga războiul din Ucraina

Obiceiurile ciudate din viaţa lui Vladimir Putin. Ritualurile la care nu renunţă niciodată

Programul lui Putin continuă cu înot, care durează în jur de două ore, timp în care Putin îşi face ordine în gânduri, după cum susţin asistenţii acestuia, amintiţi de DailyStar.

În tot acest timp, consilierii săi sunt obligați să petreacă timpul în sălile de așteptare, uneori chiar şi patru ore, dacă înotul este urmat de un antrenament.

Citeşte şi: Mii de ruşi au sărbătorit pe stadion anexarea Crimeei în 2014, în timp ce războiul din Ucraina este din ce în ce mai sângeros

Obiceiurile ciudate din viaţa lui Vladimir Putin. Liderul de la Kremlin stă la birou până seara târziu

Abia apoi, Vladimir Putin începe să lucreze în biroul său. De teama unor posibile scurgeri de informaţii online, toate deciziile sunt scrise pe hârtie, cu excepţia apelurilor telefonice efectuate exclusiv pe telefoane fixe.

Vladimir Putin este obsedat de informaţii. Liderul de la Kremlin îşi petrece timpul citind dosare generoase care aduc noutăţi de pe plan intern, din planul afacerilor internaţionale, dar şi informaţii despre deciziile luate de Tribunal. De asemenea, pe agenda liderului rus este şi o şedinţă de „perfecţionare” a ştirilor din presa de stat în ziua respectivă. Apropiaţii lui spun că îi place să citească rubricile despre el scrise de Andrey Kolesnikov în Kommersant și citește mereu până la sfârșit.

De asemenea, sursa citată scrie că lui Putin îi place să lucreze până noaptea târziu.

Despre restul obiceiurilor alimentare ale liderului de la Kremlin nu sunt prea multe informaţii. Potrivit publicaţiei Pravda, fostul canal de propagandă al Uniunii Sovietice, Putin ţine o dietă foarte sănătoasă, bazată pe legume, în special roşii, castraveţi şi salată verde.